Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Horor
  • Animovaný
  • Sci-Fi

Recenze (99)

plakát

Duna: Část druhá (2024) 

Naprostá bomba. Prostě nemám slov. Nikdy jsem nic tak krásného neviděl. Určitě si na film ještě párkrát zajdu do kina, protože kino je opravdu nutnost.Miluji ten příběh,ty postavy a ta kamera,zvuk,hudba, prostě všechno je absolutní top. Pán prstenů a duna. To jsou moje srdcovky.

plakát

Pět nocí u Freddyho (2023) 

Tohle bylo hodně v pohodě.Moc horor to teda není,ale ty robotické zvířecí loutky jsou hodně povedené. Příběh ani hru neznám, dvanáctiletá dcera to má hodně nastudované.Tam byla obrovská spokojenost.Kino v Příbrami bylo plné, takže hit to rozhodně bude a pokračování si nenechám ujít. Herci hráli taky dobře. Hudba výborná.

plakát

Super Mario Bros. ve filmu (2023) 

Naprostá spokojenost. Lépe to dopadnout ani nemohlo. Super Mario Bros ve filmu je oslavou Nintenda. Doma ho hrajeme na Switchi a to,co tvůrci dokázali propašovat do filmu je neuvěřitelné. Mario je u nás v rodině srdcovka. Hlavně Mario Kart, který je ve filmu naprosto boží. Ty zvuky,hudba, písničky. nádherná animace. To vše je top kvalita. Musím dát plnej počet a to, že to nemá pořádnej příběh mi vůbec nevadilo.  Super Mario Bros ve filmu je natočený pro děti a fanoušky a obě skupiny budou stoprocentně spokojeni. My jsme byly.

plakát

Ant-Man a Wasp: Quantumania (2023) 

Končím s Marvelem. To bylo utrpení na tento díl koukat. A to mám Ant mana rád. Tohle má být začátek páté fáze? Řekl bych spíš jeho konec. Počkám si na třetí Strážce a pak s touhle franšízou končím. A je mi z toho smutno. Endgame byl poslední fajn film , který nám Disney naservíroval. Jsem z toho opravdu smutný.

plakát

Na západní frontě klid (2022) 

Vynikající film, záběry z fronty opravdu strhující.Po Maverickovi nejlepší film letošního roku. Všem doporučuji.