Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Animovaný
  • Akční
  • Drama
  • Horor

Recenze (23)

plakát

Survivor Česko & Slovensko - Série 3 (2024) (série) 

Nova by měla začít dělat přísnější castingy, protože ty jejich "celebrity", které po týdnu nekomfortu chtějí domů, velmi sráží kvalitu této show. Konečně se zde však začalo strategizovat, takže za mě to má o dost větší potenciál než předchozí série.

plakát

2001: Vesmírná odysea (1968) 

Kdybych na tomto filmu byl v kině, buď bych ho prospal a nebo bych si připadal jako ve vězení. Většinu scén jsem proklikal. Věřím, že by knižní předloha mohla být zajímavá, toto byl však zbytečně zdlouhavý a nadhodnocený film, který se snaží být "něco víc". Stejně jako u Mechanického Pomeranče toto od Kubricka bylo naprosté zklamání.

plakát

Zvrácený (2002) 

Ani s odstupem času nedokážu film správně ohodnotit. Na jednu stranu je film úspěšný v tom, čeho se snaží dosáhnout, ale to, o co se snaží, je znechucení, nevolnost, návaly zvracení a psychická bolest. Takže i přes nakonec vyšší hodnocení, které filmu dávám, ho rozhodně nikomu nedoporučuji, pokud zrovna nemáte sebedestruktivní náladu.

plakát

MasterChef Česko - Série 5 (2021) (série) 

Nekoukatelné chování namyšlených porotců. Z jejich rádoby dramatických výrazů se mi zvedal žaludek. Už by se mohli začít naplno věnovat tomu jedinému, co jim jde a přestat remcat v televizní show.

plakát

U Konce světa (2013) 

Velmi kvalitně zpracovaná šílenost.

plakát

Palm Springs (2020) 

Jeden z nejlepších snímků ze stylu časových smyček. Namísto typického klišé, Palm Springs si jde vlastní cestou a chytře obohacuje daný koncept. Detaily dávají smysl (i přes sci-fi zápletku) a potenciál je přitom využitý příběhově i humorem.

plakát

Špindl (2017) odpad!

Dialogy a především monology místy tak stupidní, že si nejsem jistý, jestli herci jen trapně improvizovali nebo takový blábol někdo sepsal předem.

plakát

Věda je zábava (2004) (pořad) 

Jako malého mě to nehorázně bavilo a z toho, co mě tento pořad naučil, čerpám dodnes.