Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Akční
  • Horor

Recenze (5)

plakát

Už je tady zas (2015) 

Dlouhé a nezáživné. Měla jsem co dělat, abych shlédla až do konce. Za celý film jsem se neztotožnila s humorem. Čekala jsem mnohem více a opět platí, že kniha je lepší než film.

plakát

Mordparta (2016) (seriál) 

Další z českých kriminálních sérií, se kterými se v poslední době roztrhl pytel. Jediná epizoda stojící za pozornost je 03 Převýchova. Zbytek poměrně průhledný a ničím nějak zvlášť zajímavý. Oproti jiným českým kriminálkám, jako byly například Případy 1.oddělení je tato série slabší průměr.

plakát

Americký sniper (2014) 

Další ze skvělých filmů Clinta Eastwooda. Nejsem zrovna fanoušek tohoto typu filmu a z počátku jsem měla obavy, že to bude jen jedno z dalších nezáživných a zdlouhavých dramat. Nicméně opak je pravdou. Od začátku až do samotného konce jsem byla vtažena do děje. Oceňuji jak akční tak emocionální pasáže a také zobrazení toho, co dokáže s člověkem udělat válka. Na konec nesmím opomenout vynikající herecký výkon Bredleyho Coopera. Velice silný filmový zážitek.

plakát

Šedá zóna (2001) 

Snímků z prostřední Osvětimi jsem viděla nespočet, tento mě bohužel poměrně zklama. Některé momenty byly silné, ale konečný výsledek v celku nudný. Zajímavý námět, ze kterého by šlo určitě vytěžit víc.

plakát

Pianista (2002) 

Szpilmanův příběh je rozhodně zajímavý a film Pianista dobře zobrazuje dobu druhé světové války. Zobrazuje jak zlo této doby, tak utrpení lidí, kteří v ní žili. Podle hodnocení známých a po přečtení komentářů tady jsem si myslela, že to bude skvělý filmový zážitek Bohužel se nekonal. Je to film, který má nějakou tu atmosféru, je i smutný a při sledování jsem si říkala „Tak tohle bych nikdy nechtěla zažít.", nicméně žádné hlubší dojmy a emoce ve mně nezanechal a v neposlední řadě je zbytečně dlouhý, místy nudný.