Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Horor
  • Pohádka

Oblíbené seriály (9)

Hospoda

Hospoda (1996)

Česká srdcovka.. :) můžu na to koukat znovu a znovu.. Tahle partička stamgastu v hospodě je naprosto geniální!! Co osoba to skvost a unikát.. Počínaje hospodkym Duškem.. Přes kuchaře Kachnu.. Opilce Nováka :) či pana domácího.... :) 150%

MOST!

MOST! (2019)

Po prvním dílu velká spokojenost :) ( update po čtvrtém dílu :)... Kolečko opět nezklamal..:) nejlepší české seriály jsou od něj .. Kdo umí ten umí!!!! tvl mi ukažte v současné době něco normálnějšího českého vtipného.ty co dávají odpad.. nechápu... trapný hodnocení. Jak to asi v Mostě vypadá... vyloučena sociální lokalita..:)..(nemyslím tedy že tam jsou všichni takový buranci..:) :) brácha Dáša (tvl..je to kočka :) .. nemá chybu..a samozřejmě jako v trpaslíkovi Hofmann opět skvělej..:) jsem zvědav na další díly.. jediná ČT točí něco co zato stojí.. ostatní jen posrane kriminálky.. ordinace v hovnarske zahradě a jinej hnus fialovej.. Jen tak dál..a chceme další seriály jako trpaslík, lajna, přijela pouť, čtvrtá hvězda, vinaři, okresní prebor ..:) :) 90% tvl... taková velryba...:) :) Update poslední díl 100%!!! Nekompromisně.. tohle nemá na české scéně obdoby... vždyť já celej tejden čekal na pondělí...:) a těšil se co bude dál...tvl...a je konec..:( :( ...Dycky Most! S tebou to není jen obyčejné ťuknutí v buřtíku...:) :)

Lajna

Lajna (2017)

To je nářez boha jeho..:) Langoš jako bejvalej hráč z Nagana a v současnosti trenér.. je fantastickej!!! To jsou hlášky jak břitva..:) Vágnerová jako kurvička.. famózní... Tohle má kurva koule..srdce každého hokejového fanouška musí jásat.. Elita českých seriálů.. 100%..... Jako manžel a fotr seš naprosto na hovno. Ale jako trenér z něj tohleto buzeranství vymlátíš :) :) :)...Kurva, i kdybych si vo někom z manšaftu myslel že je čůráků král, tak ho budu milovat, i kdyby mi někdo z manšaftu píchal tátu, tak je pak vezmu voba na žolíky a zasměju se tomu!....neeeeejvic :) :) :) :) Langoš je král :) :)

Comeback

Comeback (2008)

Dejdar kterého v této podobě naprosto žeru!! Jako Ozzak je prostě fantastický.. :) Tomi paci.. Marcelka či Ivuška s Lexou to je prostě sehrana partička.. Jejichž humor mě léta baví.. 100%

Okresní přebor

Okresní přebor (2010)

Už teď legendární seriál o pralesním fotbalu :) kde herecké obsazení sedlo na jedničku s hvězdičkou... Nepřeberné množství hlášek a scének na které se dá koukat pořád dokola..:) v čele Jirka Luňák..kde Ondra Vetchý předvádí něco neskutečného..:) nezaostává ani Kužel, Áda nebo předseda..:) jeden z nejlepších českých seriálů..:) Tyyyy debile jeden albínskej.....:) :)

Ovládací panel
5 bodů