Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Romantický
  • Krimi
  • Fantasy

Recenze (24)

plakát

Emma. (2020) 

Film mi připadal spíš jako divadelní adaptace (místy i jako parodie). Obsazení prapodivné. Emma neměla být tak nepříjemná a pan Knightley měl být víc tajemný. A ne že po Emmě bude od začátku házet toužebné štěněčí oči. Škoda, že Miranda Hart nedostala se svojí slečnou Batesovou větší prostor. Musím ale pochválit zachování skoro doslovných pasáží z knihy. I když v něčem byl děj celkem upraven. Pro někoho, kdo děj nezná, může být však toto zpracování zmatečné. A scéna (na kterou všichni celou dobu čekají), kdy se pan Knightley vyjádří, je úplně zabitá krvácením Emmy z nosu. Proč?! Veškerá romantika je pryč. Ale na to, že má film dvě hodiny, tak to docela ubíhalo.

plakát

Květy války (2012) odpad!

Co to bylo?! Asi nějaká halucinace! Režisér si asi něco šlehnul. Ale absolutně nechápu, že v tom hraje Ricci. Děs běs!

plakát

Jindřich IV. Navarrský (2010) 

Na historické osobnosti a události našroubované jen sexuální scény. Trochu mi to připomínalo začátek Hry o trůny, ale na ni tento film opravdu nemá.

plakát

Všechno nebo nic (2017) 

Hrdinky s IQ houpacího koně. Divný mezinárodní mix herců, který nefunguje. Dabing, který buší do uší. Nereálný děj a dialogy. Jediný, kdo šel, byl Petr Vaněk a jeho hláška, že je "starý jako Highlander", což vyvolalo jediný můj úsměv za celou tuto "komedii".

plakát

Rohy (2013) 

90 % filmu jsem si říkala, že fakt dobrý, dobrý...ale posledních cca 10 min. jsem si myslela, že jsem najednou spadla do šíleného béčkového filmu. I když se musí nechat, že mi údivem spadla sanice. Takže je to tak na 3,5 *.

plakát

Miranda (2009) (seriál) 

Už dlouho jsem se u seriálu tak nebavila. Některé díly byly lepší a některé horší, ale dohromady to udělalo něco nezapomenutelného.

plakát

Lucifer (2016) (seriál) 

Tomovi Ellisovi sedla tahle role jako p...l na hrnec. Jeho sexy charisma z něj úplně odkapává a ke všemu ten jeho britský přízvuk (omlouvám se mužským divákům, ale tohle jsem si nemohla odpustit):-) Další body má Lucifer za námět, hlášky, atmosféru a docela dobré obsazení dalších herců. Vyzdvihla bych menší roli Dr. Lindy. Jsem zvědavá, jestli tvůrci nebudou zbytečně natahovat děj kolem Lucifera, aby se z toho nestala jen další americká kriminálka.

plakát

Národní klenoty (2012) (seriál) 

Velice pěkně natočený dokument. Mirek Táborský je moc příjemný průvodce pořadem, který s grácií a bez chytračení představuje naše nejzajímavější památky.

plakát

Pýcha a předsudek (1940) 

Scénář hodně odbíhá od předlohy. V některých momentech to vypadá spíš jak parodie. Elizabeth působí oproti předloze přihlouple (i se tak tváří). A Darcy je moc přítulný, vůbec nepůsobí odtažitým a pyšným dojmem. Kostýmy, které jsou úplně mimo, snad ani nebudu komentovat.

plakát

Trpaslík (2017) (seriál) 

Po pomalém rozjezdu jsem si říkala, že to vzdám. Ale nelituji, že jsem dokoukala celý seriál. Velmi dobré obsazení. Martin Hofmann naprosto uvěřitelný. Seriál je takový závan čerstvého vzduchu do společnosti, kde se nesmí nic říkat tak, jak to je.