Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Akční
  • Krátkometrážní

Biografie (7)

Serayah (herečka)

20.06.2015

Serayah McNeill se narodila 20. června 1995 v americké Kalifornii. V sedmi letech začala psát vlastní písně a objevovat svůj hlas. Zpívala v církevním sboru a hrála v několika školních hrách. Její první velká role přišla až v jejich 18 letech, kdy byla obsazena do seriálu Empire, který se stal velkým hitem. Další velkou… (více)

Amanda Renberg (herečka)

20.04.2014

Amanda Renberg se narodil 9. června 1987 ve Stockholmu. Na začátku své herecké kariéry natočila několik krátkých filmů, hrála v divadle a muzikálech již od předškolního věku. Prorazila ale teprve hlavní rolí ve filmu Hip Hip Hora! (2004), za který dostala i cenu pro nejlepší herečku na předávání cen Nickelodeon Kids Choice. V… (více)

Aarón Díaz (herec)

15.09.2013

Aarón Díaz Spencer se narodil v Puerto Vallarta (Jalisco, Mexiko) matce s irsko-americkými kořeny a mexickému otci. Díaz mluví plynně anglicky i španělsky, několik let žil v Palo Altu v Kalifornii, kde i vystudoval střední školu. Poté se vrátil do Mexika studovat herectví.Poprvé si zahrál v populární teen seriálu Clase 406,… (více)

Elliott Tittensor (herec)

18.11.2012

Elliott John Tittensor se narodil 3. listopadu 1989. Nejvíce známý je díky seriálu SHAMELESS, ve které vytvořil roli Carla Gallaghera. Má bratra, dvojče, Luka Tittensora, se kterým hráli společně v seriálech BROOKSIDE a v první sérii SHAMELESS.Objevil se také ve videoklipech, např. v písni Stay Too Long od Play B, Old Isleworth… (více)

Ashton Holmes (herec)

25.03.2012

Ashton Holmes se narodil 17. února 1978 v New Yorku. Mezi jeho nejznámější role patří Jack Stall ve filmu DĚJINY NÁSILÍ, vojín Sidney Phillips v minisérii HBO PACIFIK a Tyler Barrol v dramatu televize ABC REVENGE.Jako mladý začal brát hodiny herectví a hrál v ochotnickém divadle. Holmes byl také hlavní zpěvák ve skupině Method… (více)

Crystal Reed (herečka)

19.06.2011

Crystal Reed se narodila v Detroitu, ve státě Michigan. Od dětství se věnovala tanci a pokračovala v něm i na střední škole v Roseville. Zde hrála v místním divadle v několika muzikálech, např. i v Pomádě. Vystudovala univerzitu Wayne State a poté se přestěhovala do Chicaga, kde se objevila v několika místních produkcích. V… (více)

Norkys Batista (herečka)

10.04.2007

Svou kariéru začala jako modelka již před 8 lety. Jednoho dne se jí náhodou zeptal její kamarád, majitel modelingové agentury, jestli by nechtěla zkusit udělat casting na reklamu. A ona řekla, že ano, udělala ho a vyhrála. Tak začíná její příběh.Norkys vypráví:"Pak jsem účinkovala v hodně reklamách a taky na přehlídkách. Byli… (více)

Reklama