Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Akční
  • Krátkometrážní

Recenze (757)

plakát

Cyberbully (2015) (TV film) 

Velmi zajímavý a užitečný film, který jsem si užil především díky výbornému výkonu Maisie. Mrazivé, s dobrou atmosférou.

plakát

Třináctý příběh (2013) (TV film) 

Souhlasím s názorem uživatele J*A*S*M. Příliš obyčejné, ale hezky natočené, s mojí oblíbenou Vanessou Redgrave.

plakát

Novokain (2001) 

Velmi průměrný film, který mi chvílemi přišel spíše jako parodie. Chtěl jsem ho vidět jen kvůli Heleně, ale myslím, že bych o nic nepřišel. Bída.

plakát

Nejdelší jízda (2015) 

Typický příběh Nicholase Sparkse. Milé, se sympatickým obsazením, ale že bych z toho byl odvařený, to ne. Víc se mi líbilo Best of me :)

plakát

Gay of Thrones (2013) (seriál) 

Některé díly jsou vyloženě skvělé, některé hodně průměrné. Ale celkově se jedná o povedený souhrn dílů GoT.

plakát

Znovu 20 (2015) (seriál) 

Takhle příjemný seriál se jen těžko hledá. Naprosto okouzlující Sutton Foster a skvělé vedlejší postavy. Byla opravdu radost Younger sledovat.

plakát

Bessie (2015) (TV film) 

Moc hezký životopisný film. Začátek sice trochu pomalejší, ale i díky hudbě a Queen Latifah jsem se vůbec nenudil.

plakát

Osmý smysl (2015) (seriál) 

Jasně, Sense8 není naprosto dokonalý seriál, ale už jen za těch několik vydařených scén, za to dokonalé obsazení a výborné postavy si zaslouží plné hodnocení. Nejvíce mě zaujala postava Nomi, kterou Jamie Clayton navíc hraje tak přirozeně, že by si možná i zasloužila nominaci na Emmy. Ale ony jsou nakonec zajímavé všechny hlavní postavy, každá má něco do sebe. Jsem rád, že zas někde vidím Maxe Riemelta a Doonu Bae, které znám už delší dobu. Dvanáct dílů jsem zkoukl během dvou dnů a teď už jen budu doufat, že bude i druhá řada a my se dozvíme víc o Angelice a všem ostatním.

plakát

The C Word (2015) (TV film) 

Příběh o rakovině podle skutečné události, silné téma a výborná Sheridan Smith. Líbí se mi, že to není jen hraní na city, že se nebere vždy vážně a ukazuje nám různé překážky, které rakovina může přichystat.

plakát

SpongeBob ve filmu: Houba na suchu (2015) 

Já se bavil. SpongeBoba mám rád, ale i tak jsem se bál, že mě jeho nový film zklame a bylo to právě naopak. Milé překvapení.