Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Akční
  • Krátkometrážní

Obsahy (68)

Supaidâman

Supaidâman (1978)

Spider-Man se spojí s agentem Interpolu v boji proti zlým silám Iron Cross Army. Film se odehrává mezi 10. a 11. epizodou seriálu Supaidâman (od r. 1978).

Vánoční valčík

Vánoční valčík (2020) (TV film)

Avery (Lacey Chabert) opustil snoubenec měsíc před její vysněnou svatbou o Vánocích. I přesto se rozhodne, že bude navštěvovat lekce společenského tance, které měla naplánované kvůli přípravě na svatební tanec.

O lovci Horácovi

O lovci Horácovi (1992) (seriál)

Animovaný seriál o veselých dobrodružstvích, které prožívá neohrožený lovec Horác, jeho setkání s neobyčejnými obyvateli pralesů Jižní Ameriky – Indiány, ale i zvířaty – opicemi, plameňáky a dalšími.

Inscenace

Inscenace (2020) (seriál)

David Tennant a Michael Sheen v hlavních rolích jako dva herci, jejichž hra na „West End“ byla pozastavena kvůli covidu-19. Režisér této hry je alespoň přesvědčí, aby zkoušky probíhaly online.

Carmilla

Carmilla (1968)

Carmilla se zamiluje do svého nevlastního otce a svede ho. Když je zabit při autonehodě, rozhodne se Carmilla pomstít řidiči, který nehodu zavinil. To ale vede jen k další tragédii.

A Very Merry Toy Store

A Very Merry Toy Store (2017) (TV film)

Connie (Melissa Joan Hart) a Will (Mario Lopez), majitelé obchodů s hračkami, nečekaně spojí síly, když se v jejich městě objeví hrozba - bezohledný podnikatel, který otevírá nový obchod s hračkami. Nezbývá jim nic jiného než bojovat a nějak se s tím vypořádat.

2018 MTV Video Music Awards

2018 MTV Video Music Awards (2018) (pořad)

2018 MTV Video Music Awards se uskutečnilo 20. srpna 2018 v Radio City Music Hall v New Yorku. Jedná se již o 35. předávání cen televize MTV za nejlepší videa. Tomuto ročníku vévodila Cardi B s 12 nominacemi.

Kouzelný školní autobus opět přijíždí

Kouzelný školní autobus opět přijíždí (2017) (seriál)

Pokračování seriálu Kouzelný školní autobus (1994). Paní Frizzleová přestala učit a předává klíče od kouzelného autobusu své mladší sestře Fioně Felicity. Fiona tak může pokračovat s dobrodružnými výlety s její třídou. Na cestách se vydávají na nové exkurze, objevují nová místa, stvoření, časové úseky a mnohem víc. Učí se tak o zázracích vědy a tím učí i své mladé diváky.

Miss Christmas

Miss Christmas (2017) (TV film)

Holly Khun (Brooke D'Orsay) každoročně hledá dokonalý vánoční stromek pro proslulé rozsvícení v Radcliffu. V záplavě dopisů nalezne jeden od Joeyho (Luke Roessler), chlapce z malého města, který jí takový stromek slibuje. Při příjezdu do města ale zjišťuje, že chlapcův otec (Marc Blucas) se stromku jen tak nevzdá.

Boy Band

Boy Band (2017) (pořad)

Mladí zpěváci soutěží o místo v novém pětičlenném boybandu. Vítězové získají nahrávací smlouvu u Hollywood Records a budou mít příležitost zazpívat svůj debutový singl během finále.

Ex-Lady

Ex-Lady (1933)

Přestože svobodomyslná Helen Bauer (Bette Davis) nevěří v manželství, souhlasí se s svatbou s Donem (Gene Raymond). Jeho zálety ale způsobí to, že si také někoho najde, a tak mladý pár pozná první manželské problémy.

The Decorator

The Decorator (1965) (TV film)

Liz (Bette Davis) je interiérová designérka, jejíž kariéra upadá, částečně kvůli jejímu lehkomyslnému chování - spí až do poledne a je moc vybíravá při volbě svých klientů, což vedlo k tomu, že je téměř bez finančních prostředků. Liz má naštěstí po boku sarkastickou asistentku Violu (Mary Wickes), která jí zprostředkuje setkání s bohatým soudcem Connorsem (Ed Begley). Liz přijme jeho nabídku a nastěhuje se do jeho domu, který začne okamžitě předělávat.

Marvel Funko

Marvel Funko (2016) (seriál)

Kolekce tří krátkých animovaných filmů, které představují spolupráci mezi Marvelem a firmou Funko.  Setkáme se zde se známými marvelovskými hrdiny a zloduchy jako třeba Iron Man nebo Venom.

The Xtra Factor

The Xtra Factor (2015) (pořad)

Spin-off pěvecké reality show X Factor, který ukazuje zákulisí pořadu a rozhovory se soutěžícími a tvůrci. Uvádí Guy Williams, Sharyn Casey, a Clint Roberts.

Richie Rich

Richie Rich (2015) (seriál)

Richie Rich je obyčejný kluk, až na to, že vlastní biliony dolarů. Po náhlém úspěchu se stěhuje se svým otcem a sestrou do jeho nově postaveného sídla. Svůj úspěch sdílí také se svými dvěma nejlepšími kamarády, Darcym a Murrayem.

Grace a Frankie

Grace a Frankie (2015) (seriál)

Seriál vypráví o Grace (Jane Fonda) a Frankie (Lily Tomlin), které se nikdy neměly rády a dlouhá léta se sobě vyhýbaly. Nyní se po tom, co jejich manželé Robert (Martin Sheen) a Sol (Sam Waterston) oznámí, že jsou do sebe zamilovaní, musí naučit spolu žít ve společném domě na pláži a vyrovnat se s touto nenadálou situací.

Mark and Derek's Excellent Flip

Mark and Derek's Excellent Flip (2015) (pořad)

Profesionální tanečníci, Derek Hough a Mark Ballas, známí z taneční show Dancing with the Stars, koupili starý dům v Californii a chtějí ho předělat za pouhé čtyři týdny. Od demolice po design, konstrukci a dekoraci, zjistíme jaké to pro ně je, když se učitel stane studentem a jak obstojí na vysoce konkurenčním trhu s nemovitostmi.

Rodinka Bélierových

Rodinka Bélierových (2014)

Beliérovi jsou obyčejná rodina. Manželé Rodolphe a Gigi mají dvě děti a společně se starají o farmu. I když něco jiného na nich přeci je. Táta, máma a jejich syn Quentin jsou hluší. To ale není případ nejstarší dcery Pauly. Nejenže slyší, ale má také krásný hlas, který objeví její učitel hudby. Nabídne jí příležitost se dostat do prestižního sboru v Paříži. Její rodiče, kteří se na ni spoléhají při komunikaci s okolním světem, tuto novinku nevezmou příliš dobře. Paula, která nechce zklamat své rodiče a bratra, musí učinit velké rozhodnutí.

How to Make a Number One Record

How to Make a Number One Record (2015) (pořad)

Hudba je soundtrackem našeho života, a také proto jsou po celém světě velmi sledovaná první místa v hudebních žebříčcích. Tento dokument nám ukáže, jak se dokáže píseň dostat až na vrchol, co za tím stojí a jaký vliv to má na její tvůrce.

Mama's Family

Mama's Family (1983) (seriál)

Thelma Harper (Vicki Lawrence) a její svobodná sestra Fran přivítají ve svém domě nedávno rozvedeného Vintona, Thelmina syna, a jeho náctiletého syna a dceru. Pro všechny je to veliká změna, především pro mrzutou a hádavou Thelmu.

Reklama