Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Animovaný
  • Akční
  • Drama
  • Dobrodružný

Recenze (38)

plakát

Jeden gól (2023) 

Trochu mě štve, že se tu píše, že je tento film zbytečný a stejný jako ostatní underdog příběhy. Ale rozumím, že fanatiků jako já co milují tyhle ty příběhy mikronárodů a co marně čekají na první kvalifikační vítězství San Marina je málo. Miluji oceánii a její obyvatele Thomas Rongen prožil můj sen a to o něm ani nesnil. Vykreslení národů, oceánské kultury, emoční stránky a fotbalového napětí funguje dokonale. Tragicky je tedy humor, i přes veškerou snahu na mě nefungoval a byl dost rušivý. Přesto plný počet hvězd a více zfilmovaných těchto malých sportovních úspěchů, které sice nevyvolají nic u těch co fandí miliardářským klubům a špičkovým výkonům, ale dojmou slzám ty co stále věří na zázraky.

plakát

Cool Girl! (2023) odpad!

To bylo teda hrozně cringe. Film byl prostě hroznej, to by se dalo hodnotit do nekonečna a už tu nějaké rozbory pěkně sepsány jsou. Co mě však zaujalo je jak jsou tyhle holky vykreslovány hrozně sebereflexívně a skromně, přitom v realitě se neštítí ničeho, třeba tohohle filmu. Největší zrcadlo jim asi nastavili holky co nevěděli, že Prahou protéká Vltava a ony se jim smáli, tak jsem zvědav zda by v takovém testíku také obstáli. Ještě chci říct, že cením Alagiu za herecký výkon, ale ať trochu potrénuje běhání ať nevypadá jak s obrnou a ať určitě mamce nepíchá inzulín, v normálním životě by jí tím zabila.

plakát

Brimstone (2016) 

Nevím co za psychopaty na tom čsfd jsou, ale tohle vychvalovat až do nebes tak to je na psychologa. Nehodnotním samozřejmě, že ve filmu byly přehnané drsné scény, nejsem žádná sračka. Ale dějová linka se vůbec nerozvíjí, Kit Harington totální komparzista o kterém jsme se dozvěděli totální hovno. Furt tam akorát někoho šlehajou do zad a nic nového pod sluncem. Nějaké kvality to samozřejmě má, ale nasypat tomuhle pět hvězd je přepal fakt.

plakát

Ochránce (2021) (seriál) 

Chlapci to je tragédie, dehonestování učitelské profese ve všech deseti dílech. V každém díle odráží každého pedagoga odráží jako ignorantního hňupa a řadí ho jako antagonistu. Vaculík za celou dobu vyřeší velký prd. Nemá to žádný směr, jednou to je detektivka, pak zase morální drama, ke kterému se připojuje občasný scénář. Úplné selhání to není, kamera a některé scény se opravdu povedli, ale dobrou myšlenku to rozhodně nepředalo, spíš naopak. Hvězdička za světlá místa, druhá za aspoň pěkná věnování.

plakát

Detektiv z Hongkongu (2016) 

Ty bláho to je Jackie Chan! Už jen za to jsou dvě hvězdičky, další dvě za neskutečně povedený film, u kterého se zasmějete a pokocháte se všemi akčními scénami. A ta poslední za Jackieho jedinečný Rolling in the deep. :)

plakát

Batman v Superman: Úsvit spravedlnosti (2016) 

Nebylo to zase tak zlé, ale chtělo si to s tím filmem více vyhrát. Ale tak to už u kluků bývá nejdříve se chtějí pobodat a za pár minut jsou z nich zase přátelé, ještě že oba hrdinové nebyli ženy. Název dobrý, film už tak dobrý nebyl. :)

plakát

Sedm statečných (2016) 

Neurazí nenadchne, každopádně Antoine Fuqua se s tím vůbec nemaže a příběh je tak dost nelogický a velmi slabý. Naopak musím vyzdvihnout všechny akční scény, ty byly naprosto bezkonkurenční. K tomu humor Chrise Pratta a máme tu povedený snímek. :)

plakát

Sully: Zázrak na řece Hudson (2016) 

Už jenom když jsem uviděl kníratého Toma Hankse, věděl jsem že to bude špičková podívaná. A Tomík opět nezklamal. Co víc ještě před touhle lahůdkou jsem zhlédl Gran Torino a to mě utvrdilo v tom přidat Clinta do seznamu mích nejoblíbenějších režisérů. K filmu, je značně realistický i když kdo ví, jaké jsou pocity lidí při pádu letadla. To však nebyl jediný silný moment filmu, jejich tam za 96 minut až dost. :)

plakát

Gran Torino (2008) 

Filmek přesně podlé mého gusta. Starý, mrzutý a rasistický Clint Eastwood naváže obrovské přátelství s asijskými sourozenci ze sousedství. Dojemný příběh, při kterém vám minimálně naskáče husí kůže, vám ukáže jakou proměnou dokáže člověk projít. Právem je film v TOP 20. Je to skutečný filmový klenot. :)

plakát

Buchty a klobásy (2016) 

Co jsem to do psího ocasu viděl! Tak tohle je pořádná dávka absurdity, která mě bavila po celou dobu sledování. Po shlédnutí téhle úchylné pecky budete zírat s otevřenou pusou! A jestli jste fanoušci South Parku tak tohle pro vás bude trojnásobná dávka. Tenhle film má pořádný koule!