Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Krimi
  • Akční
  • Fantasy

Recenze (27)

plakát

Jedeme na teambuilding (2023) 

Celkem překvapivě dobré. Čekala jsem mnohem horší. Za mne bezva počin. :)

plakát

Robbie Williams (2023) (seriál) 

Za mne asi nejlepší dokument na podobné téma jaký jsem viděla. Regresní terapie v přímém přenosu. Přesně tak funguje a tak se má uzavřít. S úlevou, jasnějším pohledem a přijetím sebe sama. Moc se mi to líbilo. Robbiemu velmi fandím, obdivuji otevřenost s jakou do toho šel a jak se dokázal otevřít, protože tím může být inspirací pro mnohé další, kteří se potýkají s podobnými potížemi. Klobouček.

plakát

Wednesday (2022) (seriál) 

To Teda byla volovina. Vzali Adamsovi, vzali Harryho Pottera (z něhož tam nechybělo snad vůbec nic) a vytvořili tuhle trendovou kravinu.

plakát

Jan Žižka (2022) 

Byla jsem na film velmi zvědavá, neb jsem slyšela jisté výhrady. Po shlédnutí mohu říci jen jedno - nechápu je. Jasně, jde hlavně v podstatě o romanťárnu se spoustou násilí. Paradoxní to slovní obrat. Nicméně film mne vtáhl, líbilo se mi vidět Prahu jak vypadala v tehdejší době. Stejně tak se mi velmi líbilo, že všude byly listnaté lesy. Tento detail mi udělal radost, neb v té době tady jehličnany nebyly. Celkově jsem z filmu nadšená. A to tento žánr příliš nemusím. Přála bych filmu větší pochopení a přijetí ze strany diváků.

plakát

Spolu (2022) 

Jelikož jsem chodila do školy s autistickými dívkami, tak mám velké pochopení pro každou z postav. Film se mi velmi líbil a rychle mne vrátil zpět časem. Všichni herci své postavy zahráli skvěle. Mám filmy, které ve mne po shlédnutí zanechají svůj otisk ráda, a tento mezi ně rozhodně patří.

plakát

Tři tisíce let touhy (2022) 

Já se do 3000 let touhy zamilovala. Miluji filmy, které vybočují, jsou jiné. Pro mne má kouzlo ve všech směrech. Je úchvatný. Scénář sice lehce chvílemi pokulhává, ale vše ostatní to plně vynahrazuje, Včetně myšlenky příběhů a filmu jako takového. A hudba, tak ta mne úplně dostala. Film se mi líbil moc, moc, moc.

plakát

Jedině Tereza (2021) 

Bohužel trochu utrpění tento film. Nemá drajv, nemá uvěřitelnost, nemá herectví. Co ale má, je prapodivná zápletka, která stojí na neschopnosti komunikace hlavních postav.

plakát

Top Gun: Maverick (2022) 

4 hvězdy jsem dala za propracovanost okolo technické stránky filmu. Moc dobře se na to dívalo. Co mne ale děsně nebavilo, a celkem často jsem zívala, byl děj. Nuda, nuda, šeď, šeď, trapná předvídatelnost, rádoby hra na city. Přesto ale díky efektům stojí film rozhodně za vidění. A to filmy podobného typu mi moc neříkají.

plakát

Mělas to vědět (2020) (seriál) 

Tak toto bylo zbytečně dlouhé. Ani nějaké překvápko se nekoná. Zpětně hodnotím jako ztrátu času.

plakát

Poslední závod (2022) 

Silný film o silných lidech. Byla bych ale ráda, kdyby bylo věnováno více prostoru i pro Hančovu ženu. Co se s ní stalo po smrti manžela? Musela se vystěhovat? Skoro bych i řekla, že by si zasloužila vlastní film. Sama s dítětem a blížící se 2 světové války.