Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Sci-Fi
  • Dobrodružný

Recenze (348)

plakát

Rebel Moon: Druhá část – Jizvonoška (2024) odpad!

Jak tu někdo psal, že si hrajeme na fajnšmekry a pak si pustíme Kameňák...tak jo, klidně. Po tomhle průjmu si půjdu pustit něco, co má hlavu a patu. Tohle bylo horší, než jednička. A to už jsem zapomněl, o čem jednička byla. Nestála ani za zapamatování.

plakát

Fallout - Začátek (2024) (epizoda) 

Přesně jak jsem čekal. Pár odpovědí přišlo, ale bylo jich málo. Některé linie zůstaly otevřené k dalším dílům. I když jsem to čekal, tak mě to zklamalo.

plakát

Fallout - Past (2024) (epizoda) 

Předchozí díl mě příjemně překvapil, tady šla kvalita děje prudce dolů. Asi nejvíc mě nudí příběhy kovboje ghúla. Naštěstí příběh aspoň trochu oživí bunkr číslo 4. Nakonec jsou lepší epizody z bunkrů, něž dobrodružství na povrchu.

plakát

Fallout - Minulost (2024) (epizoda) 

Tenhle díl se mi zatím líbil nejvíc. Nabírá to na obrátkách a přitom to není uspěchané. Jen mám trochu obavu, zda se něco do konce seriálu stihne vyřešit. Uvidíme.

plakát

Fallout - Ghúlové (2024) (epizoda) 

Tenhle díl mě zatím pobavil nejvíc. I když ten chroust z bunkru (brácha hrdinky), mě neskutečně sere. Přerostlý axolotl mexický se povedl. Začínám se těšit na další díl. P. S. To přišívání starého prstu, když za pár minut jí chce stejně rozpitvat mi přišlo taky zbytečný.

plakát

Fallout - Hlava (2024) (epizoda) 

Po dvou nudných dílech mě to konečně zaujalo. Snažím se na to koukat jako na počítačovou hru a pak to vyznívá lépe. Ovšem ta scéna s "dřevěnou" opravářkou byla fakt a là adventura. Musíš sehnat "něco" a dostaneš protislužbu. Jinak se nehneš dál.

plakát

Fallout - Cíl (2024) (epizoda) odpad!

Jako nefanouška Falloutu mě to nudilo ještě víc, než první díl. Za mě tedy neskutečně velká blbina. Evidentně nestačí vytvořit postapo svět, hodit do něj pár podivných LGBT figurek, trocha krve a je z toho super nářez. Možná pro ty fanoušky, co znají hru. Tady některé akce a dialogy jsou fakt toporné jako ve videohře. Ani druhý díl neoslnil.

plakát

Fallout - Konec (2024) (epizoda) 

Hry znám jen z doslechu. Včera jsem si pustil nový seriál, tak ve dvou třetinách jsem chtěl jít spát, ale nakonec jsem první díl dokoukal. Název má zřejmě podle prvního dílu seriálu Red Dwarf 🙂. Moc mě to zatím nevzalo. Dost mi teda vadí ty bugy... jakési TO je Maximův nejlepší kámoško a šikanují Maximuse?! To zrovna. To hubené cosi, co mu jednou říkají she, pak he a nakonec oslovují množným číslem...tak to by mělo na vojně deku obden 🤣. Už vidím, jak si ho rytíř vybere tahat ten obří pytel.

plakát

Abysses (2023) (seriál) 

Celkem zajímavý nápad, který se dost ztrácí v další multikulti LGBT nalejvárně. Obvyklá sestava ras obohacená už i o indiána. Černoši, asiati, běloši, lesby, buzeranti... všechno se to vesele a nadšeně kříží za hrozby globální eko krize. Hlavní hrdinka (teda jedna z hlavních) je jedna z nejkrásnějších němek... takže je to škaredá zrzka, co furt někam čumí. Vůbec všichni buďto telefonují, loučí se, brečí, nebo čumí do dáli, na moře, na sebe a do monitorů. Kdyby vystřihli tyhle scény, tak se celý děj vejde do jednoho filmu.

plakát

Problém tří těles (2024) (seriál) 

Když pominu ten děsný výběr hlavních postav a lá Netflix (líný, promiskuitní černoch... samozřejmě génius, ostýchavý, neduživý běloch co umře, asiatka, co miluje inda i toho bělocha, nějaká asi egypťanka...supergénius, bez kterého ostatní nedokážou rozjet už najetou výrobu nanovlákna...), tak seriál mě fakt zaujal. Hodně zaujal. První čtyři díly bomba! Pak se začnou kupit vyložené nesmysly,  paradoxy, přestane to dávat smysl. Konec to nemá, asi budou další epizody. Netflix fakt pomrví s tou LGBTQ+ multikulti propagandou úplně všechno. Shlédnout komplet celý, poměrně zajímavý seriál bez ztotožnění s jakoukoli postavou, je fakt kumšt. Všichni na obrazovce jsou vám dokonale ukradení, jejich emoce nesdílíte. Výjimku u mě tvořil Benedict Wong, jenž sice není hlavní postava, ale aspoň mě bavil a byl uvěřitelný.