Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Krimi
  • Akční
  • Horor

Oblíbené filmy (10)

Chaos

Chaos (2005)

Film, který můžete najít i pod názvy CHAOS nebo LAST HOUSE ON THE LEFT, je remakem filmu The last house on the left od Wese Cravena. A nutno říct hodně drsným remakem, který si s brutalitou scén nezadá ani s poslední doby známým IRREVERSIBLE (ZVRÁCENÝ). Příběh je celkem jednoduchý, dvě mladé a krásné dívky přijmou pozvání na párty v chatě uprostřed lesa, kde však na ně nečekají další mladí a krásní lidé, nýbrž partička pěkně drsnejch grázlů. Jste-li od založení romantické duše, slabší povahy anebo prostě normální lidi, myslím, že byste se na tento film neměly dívat. Patříte-li však k milovníkům filmového násilí v té nejsyrovější podobě, nenechte si jej ujít. Vlastně ani nevím proč jsem dal pět hvězdiček, asi proto, že ten film je čistokrevná hrůza, asi proto, že ještě nikdy předtím jsem neodcházel v noci z filmu jako připosr...

Parfém: Příběh vraha

Parfém: Příběh vraha (2006)

Než jsem si pustil tenhle film, četl jsem kritiky, které byly bohužel ve směs negativní. Přesto mi zvědavost nedala a film jsem si půjčil a dobře jsem udělal. Tohle se Tykwerovi vyloženě povedlo. Film je sice chvílemy nechutný, nicméně jen v pasážích kdy se snaží vylíčit poměry (a především pachy) doby a místa ve kterých hlavní hrdina vyrůstá... v samotných vraždách se pak nikterak teatrálně sadisticky nevýžívá, naopak jsou zobrazeny spíše jaksi obřadně... Vše pak vyvrcholí masovou milostnou scénou na naméstí, kde se stovky lidí svléknou a začnou souložit... to musel bejt mazec tohle natočit... Myslel jsem si, že téma seriového vraha je již tolikrát provařené, že už nelze nic originálního vymyslet... jak vidím, mýlil jsem se.

Stáhni mě do pekla

Stáhni mě do pekla (2009)

Děsivé i zábavné dohromady. Alison Lohman je sladká a překrásná. Pekelný démon Lamia mluvící česky ve mně vzbudil podivnou národní hrdost a dávám plný počet :o)