Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Krimi
  • Akční
  • Horor

Oblíbení herci (10)

Christopher Walken

Tenhle chlap má charisma na rozdávání... nemusí ani promluvit, stačí když se na vás jen podívá... řada filmů, které jsou samy o sobě pitomé stojí za shlédnutí jen kvůli rolím, které v nich vytvořil... a videoklip Weapon of choise od Fatboy Slim prostě žeru :o)

Louis de Funès

Geniální cholerik. Filmy s četníky i Fantomasem i řadu ostatních jsem viděl snad stokrát a přesto mě dokáže vždy znovu a znovu rozesmát.

Tim Roth

Stejně jako u Christophera Walkena, když se řekne Tim Roth, vybaví se mí obrovské charisma a strhující herecký projev. Ať už hraje trhlého pikolíka (Čtyři pokoje), moci chtivého Olivera Cromwella, bezpáteřního bastarda (Rob Roy) či geniálního klavíristu (Legenda o "1900") vždy je 100% skvělý. A stejně jako Walken i on ještě nedostal svou velkou roli.

Bud Spencer

Na jeho filmech jsem vyrostl: Bud Spencer a Terence Hill, dvojka která rozesměje srdce každého puberťáka... přesto můj nejoblíbenější film s ním je Milionový Brouk, kde hraje bez Terence Hilla.

Terence Hill

Na jeho filmech jsem vyrostl: Bud Spencer a Terence Hill, dvojka která rozesměje srdce každého puberťáka... přesto můj nejoblíbenější film s ním je Podivné dědictví, kde hraje bez Buda Spencera.

Jim Carrey

Šílenec s gumovým ksichtem, který mě bavil v 90. letech minulého století už možná trochu ztrácí dech... ale pořád je to skvělý herec, který svůj um plně rozsvítil ve snímcích jako byly Truman Show, Muž na Měsíci anebo Lemony Snicket: Řada nešťastných příhod.