Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Horor
  • Sci-Fi

Recenze (31)

plakát

Stopy spravedlnosti (2017) 

Rád bych dal 5/5, ale to nejde. (spoiler alert!) Postava Quana je úplně zbytečná, protože by to dopadlo stejně i bez něj. Sledovat Jackieho prvních cca 15 minut je zvláštní. Takový stařík, který rád chodí a udrží stolici, natož odpálí bombu na hajzlu a je plný elánu. Na druhou stranu musím vyzdvihnout Jackieho.. proslavil se jako akční komik a ve stáří je to je to výborný dramatický herec, navíc irský přízvuk ve filmu je opravdu zajímavý a vítaný. Celkově to působí jako slušné drama na večer.

plakát

Nebezpečná laskavost (2018) 

Na film jsem se moc těšil a první polovina filmu splnila očekávání, ale postupně tomu docházel dech. Přerod Stephanie z naivní hyperaktivní matky na Sherlocka Holmese mi moc neseděl. Samotný konec byla jedná velká katastrofa. Celkově vzato je to průměrný film, který na začátku navnadí a ke konci už jen vypnout mozek - autopilot vás dovede ke zdárnému konci.

plakát

Pátrání (2018) 

Zajímavé a originální. Musím souhlasit s Drake31 a tento film opravdu patří mezi to nejlepší, co jsem letos v kinech viděl. Vadí mi jen snad to, že by to mohlo být považováno za poučný snímek o nástrahách sociálních sítí. Chci říct, že pokud jsme se jako společnost dostali tak nízko, abychom potřebovali filmy o tom, že lidi na internetu lžou, tak je to dost špatný.

plakát

Tomb Raider (2018) 

Mno chtělo by to hlas Camilly Luddington, ale jednoznačně bezkonkurenční film na motivy videohry. Celkem se drží i restartu hry z roku 2013 až na několik obměn. Vadí mi, ale ten novodobý trend, kdy některé složitější akční scény jsou jen uměle vytvořené počítačem. Jsem spíše staromódní a radši bych viděl kaskadéra i kdyby si při natáčení měl zlomit nohu.. Výsledek by byl pak lepší. Většina filmů na motivy her byly vždy spíše odpad, tak to se o Laře Croft letos říct nedá.

plakát

Dobré místo (2016) (seriál) 

Seriál jsem po dvou dílech vzdal. Po měsíci jsem tomu dal znovu šanci a slušně se to rozjelo, ale příchodem druhé série to jde už jen dolů... už mne nudí i poprsí Jameela Jamilové, drží to tam vesměs jen vynikající Ted Danson. Momentálně (18.01.2018) chybí ještě 3 díly do konce série, ale nějak nevěřím, že by mohla být další série, která je údajně plánovaná. Nechám se překvapit. Mělo to náběh na 4/5, ale kvůli pro mne nepovedené druhé sérii dávám 3/5.

plakát

Take me out (2017) (pořad) odpad!

Ač je to odpad, viděl jsem všechny díly a stále nechápu proč se tomu Jakub Prachař upsal. Já nežiji v ČR tak mi možná nějaká jeho bota unikla, že kvůli tomu musí na slovensku trávit čas s poloherečky a polopornoherečky či rádoby instagramovými modelkami. Jediné pozitivum je, že občas jsou některé holky hezké, ale ty většinou brzy odešly...

plakát

Tajemství smrti slečny Neznámé (2016) 

Nedokážu se zbavit pocitu, že vše v tom filmu bylo "random" a ke konci tvůrci zjistili, že to nemá ani hlavu ani patu, tak se to pokusili vyřešit citátem z Bible, který je zároveň dost možná upravený, aby jim seděl (Bible má 50 anglických verzí, kontroloval jsem jich 5) do té povídačky, že by mohla být čarodějnicí - witch. Nebudu se v tom více pitvat, jsou horší horory, ale také i lepší.

plakát

Rozpolcený (2016) 

Původní hodnocení 4 hvězdy jsem musel změnit na 5. Film má své trhliny, rozkouskovaný příběh z dětství jedné z dívek mne spíše obtěžoval, ale James McAvoy byl dokonalý. Schizofrenie a poruchy osobnosti mi nejsou cizí a tenhle film to zvládl skvěle. Film rozhodně doporučuji i přes pár drobných trhlin.

plakát

Pasažéři (2016) 

Tento film jsem šel sledovat s tím, že za 1. je to sci-fi a za 2. je tam Jennifer Lawrence, takže pokud zklame to první, stale tam bude to druhé. Tak nějak to taky dopadlo. Nechápejte to zle, film byl vcelku dobrý, ale na můj vkus zbytečně moc romantický. Čekal jsem více akce a napětí. Na druhou stranu Michael Sheen byl vynikající. Dohromady 60%

plakát

Haters Back Off (2016) (seriál) 

Zpočátku to působilo směšným až trapným dojmem. Ale pak přijde zjištění, že nejde až tak o komedii, každá z postav se začne profilovat a než se nadějete, je tu konec přímo ve správnou chvíli. Všem těm, kdo nad seriálem zlomil hůl při prvním či druhém dílu, vzkazuji: dejte tomu druhou šanci!