Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Dokumentární
  • Dobrodružný

Recenze (11)

plakát

Psí ostrov (2018) 

Takovej ten film, na kterej můžete jít klidně po 10 hodinové šichtě v práci a stejně vnímáte každou sekundu. Wes prostě nezklame a já ho obdivuju za jeho autentičnost.

plakát

Jak nežít svůj život (2007) (seriál) 

První díl ma mě působil jako klasickej primitivecore seriál, kterej si pustím jako zvukovou kulisu k práci, ale musím říct, že mě dlouho nic tak nepobavilo. Nazývání důchodkyně glumem nebo mladé holky hnusnou zrůdou je prostě vtipný. Kladně hodnotím taky nepředvídatelnost. Dan Clark je skvělej komik.

plakát

Gallipoli (1981) 

Nejsem fanda historických válečných filmů, ale tohle je jeden z nejlepších co sem viděla. Krásně vystihuje zbytečnost války. Mladý Mel Gibson v něm sehraje skvělou roli. Efekty jsou na tu dobu taky hodně obdivuhodné. Určitě doporučuju.

plakát

Love (2015) 

Film při, kterém starší lidé odcházeli z kina a většina se cítila dost nesvá. Dlouhých erotických scén je zde nespočet a film opravdu hodně naturální. Pro většinu je to možná jen úchylnej film od Gaspara Noého, který v něm dokonce nechá skrytě své jméno. Mně přišel příběh a myšlenka filmu velice silná.

plakát

Osm hrozných (2015) 

Pro někoho zbytečně zdlouhaví klasický děj Tarantina kde se na konci ustřelí hlava nebo koule. Pro mě super 3 hodinová nevědomost kdo je hodnej a kdo zlej :D Tarantino je buh

plakát

Zbrusu Nový zákon (2015) 

Naprosto skvělý film, který mi připomínal Amelii z Montmartru (možná i, protože je z části francouzský). Super scény i příběh z prostředí Bruselu, který na mě působil ve filmu stejně i naživo. Film se musí brát s nadsázkou.

plakát

Humr (2015) 

Skvělý sci-fi! Colin Farrell je v tomhle filmu naprosto super. Příběh z totalitního světa prokládanej různejma hláškama, který občas šokujou hodně baví.

plakát

jOBS (2013) 

Celý film se táhne a je značně nevýpravný. V každé části je minimálně jedna dramatická scéna a nekonečná hádka s některým z Jobsových kolegů nebo přátel. Navíc se každé ze zmíněných časových období odehrává opakovaně v zákulisí představení nových produktů a na scéně se vždy v různém pořadí objeví ty samé postavy. Pokud se zajímaté o Jobse doporučuji raději shlédnout TV film "Piráti ze Silicon valley", který je podle mého názoru nejlepším ztvárněním Jobsova života a to včetně jeho pozitivních i negativních stránek.

plakát

Legendy zločinu (2015) 

Jelikož Hardyho miluju tenhle film mě docela dost bavil. Některé scény jsou občas dost zbytečně natáhnutý. Jinak dobrej průměr a Hardy dvakrát klasicky super.

plakát

Zakázané uvolnění (2014) 

Asi si nikdy nepřestanu vyčítat, že jsem se rozhodla na tento film podívat. Vraťte mi někdo prosím těch 77 minut života zpět :(