Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Horor

Recenze (664)

plakát

Dredd (2012) 

Dredd je přímočarý, efektní, prostě cool. Podívaná na plný koule.

plakát

Jessabelle (2014) odpad!

Nastehuji se do baráku kde zemřela má matka, v noci mě děsí přízraky a budu si pouštět děsivé vhsky. Chci tomu přijít na kloub... No debilotina první kategorie navíc s hlavní hrdinkou, která neumí hrát a není alespoň trochu sexy...

plakát

Ghoul (2015) 

Malý český film, který může udělat díru do světa. Nepřináší nic nového, co by fanoušek hororů neviděl, ale i přesto je to funkční a strašidelné. Nápad natočení dokumentu ve spojení s masovým vrahem byl dobrý tah a ta skupinka nadšenců na to jen tak nezapomněla :).

plakát

Rychle a zběsile 7 (2015) 

Nejakčnější film za poslední rok,dva,pět,deset co jsem viděl?!!Film je absurditou a přehnaností více jak celý tým Avengers...ten jim má co závidět.Sbohem Paule.

plakát

Vzkříšení démona (2015) 

To byla parádní podívaná.Oživne pes,pak i hlavní hrdinka a je z ní démon.Na zasmání dobré,jinak velkej shit.

plakát

Vybíjená (2015) 

Sejde se třída maturantu po x letech na srazu. Probírají minulost a my diváci se máme smát a užívat tu legraci, když byli chlapci a děvčata mladí a my jsme konfrontovani s jejími mladými i současnými lety. Ale bohužel je to velká nuda. Čekal jsem, jak se konečně zasmeju u inteligentní České komedie a film jedině ve mně probudil pocit zoufalství a nudy. Prostě tvůrci ve scénáři chtějí vše vyřešit a nakonec se nevyřeší vůbec nic. A já si tak říkám :Neměl jsem si radši ten čas užít třeba u dobré večeře?... Měl, škoda toho času strávenou s Vybijenou.

plakát

Očista: Anarchie (2014) 

A opět klasika.Co fungovalo v prvním díle,tak určitě bude super i v druhém díle.Zavedeme hrdiny do ulic,zvýšíme násilí....a ona to je nuda,u které jsem usnul.Prostě vykrádání z prvního dílu,ale tady to fakt nefunguje.

plakát

Annabelle (2014) 

Pro mne velmi příjemná lekačka.Už jsem dost podobných filmů viděl,ale když jsem si to pustil v noci,sluchátka v uších,tak nervozita u mne dost stoupala.Taková lekačka,co pobaví.

plakát

Očista (2013) 

Zajímavý nápad,ale na druhou strašné klišé.Představte si to:Výborně zabezpečený dům,ale synáček chce někomu pomoct.Do toho parta ,která se očistou baví a nakonec poznáme "dobré"sousedské vztahy.No,nápad jako celek dobrý,ale ke konci jsem si už říkal,ať je konec.