Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Horor

Obsahy (4)

Amar

Amar (2005)

Inés cestuje do Indie, aby navštívila Ámara, který léta bydlí v domě pro duševně choré. Inés si pamatuje jejich poslední společně strávené dny a svůj slib, že se vrátí.

Mrtví mezi námi

Mrtví mezi námi (2009)

Bryn a Paul jsou manželé, kteří se pokoušejí zavést svůj život do starých kolejí poté, co zmizel a pravděpodobně se utopil jejich čtyřletý syn. Nastěhují se do bytu v okouzlujícím starém domě. Zanedlouho se ale začínají dít zvláštní věci. Bryn vidí ve výtahu malého chlapce, o kterém se později dozvídá, že už je dávno mrtvý. Zemřel právě ve výtahu, který se utrhl zrovna ve chvíli, kdy se chlapec snažil utéct před svým násilnickým otcem. Bryn se rozhodne chlapcovu duši vysvobodit. Netuší, že dává v sázku svůj život.

Sašenka

Sašenka (2010)

Před dvěma lety Sašenka emigroval s maminkou a babičkou z Ruska do Izraele. Obě ženy tvrdě pracují, aby umožnily synovi získat vzdělání. Jednoho dne jsou Sašenka s babičkou povoláni do ředitelny...

Skauťáci

Skauťáci (2010) (amatérský film)

Dva hlavní hrdinové (Pavel Štejfa, Jan Werich) jsou teenageři, kteří se poflakují a nemají co na práci. Jeden z nich se zamiluje do krásné holky - skautky. Začíná boj o získání její přízně. To hlavní hrdiny motivuje ke vstupu do skautského oddílu a absolvování letního tábora.

Reklama