Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Krimi

Recenze (185)

plakát

Stopařův průvodce po Galaxii (2005) 

Velmi příjemné podívání. Podobně absurdní smysl pro humor mi lahodí. Škoda že všechny části filmu nejsou stejně nabité a vyrovnané. Ona existuje knižní předloha? Sem s ní!

plakát

Co žere Gilberta Grapea (1993) 

ještě jsem to neviděl celé.. ale kousek mě zastihl dnes na Nova Cinema.. Pevně doufám, že to je hrozný dabing, co ve mě vyvolal dojem, že to ani celé vidět nikdy nechci?

plakát

Hustej nářez (2009) (pořad) 

kdyby to nemodarovala ta divná parta ve studiu, některá videa by byla i úsměvná.

plakát

Criss Angel: Mistr magie (2005) (pořad) 

Vypadá jako náš bisexuální kadeřník, a čaruje jako kdokoliv kdo má doma slepice(nebo vy vážně věříte, že zhypnotizoval slepici? Zkuste jí zakrýt oči, "usne" vždy, uvidíte.. a americká farmářka křičí: Za dvacet let, co chovám slepice jsem něco takového nezažila) Co říct víc? Pro mě to vypadá jako klasická bomba do světa středoproudých američanů.

plakát

Jak básníkům chutná život (1987) 

Pro mě jsou Básníci příjemnou československou klasikou. Vítanou příležitostí zavzpomínat si na doby, kdy jsem byl malý špunt a viděl tyhle filmy poprvé. Ale jen do doby, než dají v televizi něco z mých TOP, pak přepínám.

plakát

Kung Fu Panda (2008) 

...specifikujte mi cílové publikum, prosím. Jestli je to 18+, pak dávám dvě hvězdičky. Jestli je cíleno na děti a mládež, pak dávám ODPAD!

plakát

Musíme si pomáhat (2000) 

Musíme si pomáhat, aneb kterak může být přizdis*áč považován za odboj, a čestný muž za kolaboranta.

plakát

Klik - život na dálkové ovládání (2006) 

Část publika ráda si libuje v rozplétání složitého příběhu a nachází v něm hlubší poselství. Jiná část publika raději nenáročné komedie. Pokud chcete říct něco hlubšího druhé zmíněné skupině diváků, co uděláte? Natočíte Klik - život na dálkové ovládání. Jsem rád, že existuje takový film.

plakát

Firewall (2006) 

Slabých zhruba 80 minut a napínavé vyvrcholení. To vše získáte, pokud koupíte Firewall.

plakát

Absurdistán (2006) 

Osobně nerozumím přespříliš nízkým hodnocením. Možná mají pravdu lidé hovořící o varování pro slaboduché jedince. No, dosud jsem se mezi ně osobně nezařazoval(ostatně kdo by byl tak kritický?). Můj názor říká, že jde o vtipně předložené varování... a že právě ti nejvíce slaboduší, které by to mělo varovat, to varování neuvidí.