Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Krimi

Recenze (185)

plakát

Simonova kočka (2008) (seriál) 

Společně s Shaun the Sheep nejdokonalejší animovaný seriál současnosti. Škoda jen, že jednotlivé epizody vycházejí ve velkých rozestupech vzhledem k náročnosti výrobního procesu. Určitě stojí za shlédnutí, pro majitele koček by sledování mělo být povinné ze zákona.

plakát

Deník zasloužilé matky (2001) (seriál) 

Pro mě je tohle kravina, která by ráda byla vtipná jako Krok za krokem. Ale nějak to nejde. Vše křečovité, fóry nevtipné. Herci nehrají, pouze se o to snaží.

plakát

Špatná výchova (2004) 

Tohle mě vážně nebavilo. Námět pozoruhodný, zpracování dle mého názoru nudné, špatné. A děj chaotický, i když ke konci začal jakž takž zapadat, nebyl to trhák, kde byste zírali s otevřenou pusou, jak to do sebe hezky zapad. Holky a kluci snad ocení hlavně Bernala...

plakát

Počátek (2010) 

Začátek byl pomalý, zdlouhavý a měl jsem obavy, že to bude špatné. Od třetiny už to však bylo působivé a zajímavé:) Zejména chválím novou myšlenku, pokus o něco nestandartního, něco, co jsem ještě neviděl.

plakát

Frekvence (2000) 

První polovina snímku mě hodně zaujala, bohužel s přibývajícím časem film stékal ke klíšovitosti, vágnosti a taky trochu k nudě. Bohužel mi přišlo, že si autoři vzali příliš velké sousto s náročným námětem, jenž velmi slušně rozpracovali, s tím, že v druhé půlce došel dech a vše se urychleně látalo k happyendu. Přesto nadprůměrný film pro večerní program TV NOVA, za což jí patří dík.

plakát

Princ z Persie: Písky času (2010) 

Dal bych dvě hvězdičky. jenže to by pak bylo k filmu nefér, například ve srovnání s o poznání horší Cestou nebo Knihou přežití... Tři hvězdičky mě ale zas přijdou moc.. A jedna pro Cestu a Knihu málo.. chjo, což takhle předělat systém hodnocení a nasadit desetibodovou stupnici? Pěti je příliš přísná. Prince je ke shlédnutí fajn, ale zázraky nečekejte. 40%

plakát

Máj (2008) 

režisérovi je jasné, že je to kýč, proto každému nabídne jakousi berličku: chlapům tam strčí kozy, sladkým holkám dá stropnického, ochlastům víno, romantikům a vlastencům záběry ČR..

plakát

Cesta (2009) 

Tohle jde absolutně mimo mě. Naprosto prohlédnutelný příběh. Americká katastrofální kýčovitá klasika. Stala se pohroma, a přeživší se musejí klepat, co dál... co si chudáci počnou? a jak to asi dopadne? POMO píše o jakési klavírové melodii, která film provází.. druhý den po shlédnutí filmu marně vzpomínám, o čem je řeč. Tohle nic nového nepřináší.. jen ubírá.. Dvě hodiny života a dvě stovky z penězenky.. :) za shlédnutí stojí, za opakované už asi né.

plakát

Šest hodin života (2009) (TV film) 

Podle anotace se zdá, že by mohlo jít o zajímavou zápletku, podle dojmu z filmu jde o nudu..

plakát

Vraždy v Midsomeru (1997) (seriál) 

Nezáživné a nenapínavé.. Hrozná hudba. Takové věci mě musejí strhnout. Je to detektivka, ne kurz vaření pro předškolní mládež:)