Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Animovaný
  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Krátkometrážní

Recenze (100)

plakát

A co když je to pravda? (2005) 

Dá se říct, že je to moje nejoblíbenější romanťárna, hlavně teda kvůli Reese :-) Ale i tak, na konci jsem rozházel pár slz.

plakát

Akta X (1993) (seriál) 

Mulderův přístup je lahodnej :-D ...ovšem seriál jako celek začne od poloviny serií ošklivě pokulhávat. Moje hodnocení se odvíjí podle prvních pár sérií.

plakát

Alfa a Omega (2010) 

Cejtim v tom něco skrytýho, co jsem u jinýho animáku zatim nezaregistroval.

plakát

Bathory (2008) 

Reklama jako prase, očekávání jako dvě prasata, a pak si z kina odnesem #/*-¨ˇ ode všech třech prasat. Málem jsem film nedokoukal.

plakát

Běž, Ronnie, běž! (2002) 

Taková ta klasická americká komedie na jedno zhlídnutí. Pobaví, vydržíte u toho až do konce, říkáte si, že to bylo celkem fajn, ale znova už to zas tak nutně vidět nemusíte...

plakát

Bolt - pes pro každý případ (2008) 

Totálně mě to pohltilo. Dostal jsem, co jsem očekával plus ještě něco navíc. Je to nářez s perfektním ozvučením a úžasným, kolikrát až dojímavým příběhem. Hudbu pro akční animák udělal pochopitelně John Powell, a to hodně dobře. Díky jeho hudbě mě scéna v hořícím ateliéru pokaždý rozbrečí, jakože opravdu. Dílo Johna Powella poznáte, i když nechcete... Sestava pes, kočka a křeček ve spolupráci s holubama je nemálo nadstandardní. Jo, holubové dokázali pobavit každym pohybem :-) Moc se mi líbila Micka, docela dost mi připomíná mě samotnýho. Dokonce paradoxně jsem si jí oblíbil víc než Bolta.

plakát

Burák v Tokiu (2008) 

Upřímně, nic moc. Vypadá to, že se studio trochu nudí, tak se snaží udělat kdeco. Neříkam, že je to špatný, je to jenom lehce zbytečný. Připadá mi to jako náhlej reality show vstup "co dělaj hrdinové právě teď, po pár letech"...

plakát

Clona (2008) 

Bohužel pro diváky, bohudík pro ostatní na druhé straně filmu. Tohle je jeden z případů, kde trailer je lepší než celej film. Kdyby film byl tak dobrej jako ukázka, dal bych hvězdičky čtyři, takhle jsem byl ale zklamán...

plakát

Crash Road (2007) 

Jsem jeden z vyčnívajících, protože se nestydim říct, že se mi to líbilo, a že Agáta neni tak hrozná, jak jí viděj ostatní, víte? ...a hlavně nesmíte zapomenout, že člověk musí lítat ;-)