Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Krimi
  • Fantasy

Recenze (6)

plakát

Uteč (2017) 

Prostě skvelý :) atmosféra by se dala krájet!

plakát

Domek z karet (2013) (seriál) 

O kvalitě tohoto seriálu vypovídá už to, že i když nežeru politiku, tak ze všech (asi 2,3 milionu) seriálů, co jsem kdy viděl, tento je určitě v TOP 3 :) Underwood 2016 :)

plakát

Most špiónů (2015) 

Film dobrej, ale vrtá mi hlavou, za co dostal Mark Rylance oskárka...???!!! Vždyť se v tom filmu objevil jen v minimu scén, a aspoň kdyby v tech scénách předvedl něco památnýho:D kromě "Would it help?" opravdu nic, a za to se snad zlaté sošky nedávají.. Academy Awards větší, a větší fraška. Nedivim se, že Mark Ruffalo si při vyhlašování myslel, že už to má v kapse:D "And the Oscar goes to... Mark R...(yeees)...ylance. (WHAT THE FUCK?)"

plakát

Funny Games USA (2007) 

U tohohle filmu mám ohromnej problém s hodnocením. Určitě to je výjimečnej film s NEUVĚŘITELNOU atmosférou!! do půlky filmu se mi svíralo hrdlo, a to na filmech miluju - ale snad poprvé to zacházelo až trochu za hranici (teď nepočítám "skvosty" jako Srbský film apod.) Nejspíš za to můžeme poděkovat výkonu Michael Pitta, posledního člověka na zemi od kterýho byste chtěli být šikanovaný ;-) ale to asi od nikoho.. No každopádně, kdyby drůha půle filmu byla trošku překopána, mohl by to být TOP žánru thriller a drama. No a ted nějaké výtky, které POZOR, obsahují SPOILER... 1) Určitě velká díra ve scénáři, kdy na začátku filmu je jeden z tyranů sám s dvěma dospělejma chlapama. Samozřejmě, tomu chlapovi co o něm věděl, držel v baráku ten druhej blbec ženušku, ale jelikož už jejich dceru (pochopeno z kontextu) zabili, tak snad každej člověk by to už risknul :) 2) Někomu se to mohlo líbit, ale pro mě určitě rušivé elementy pomrkávání!!! Hlavně vůči té atmosféře! No a ovládání pěknej výser, ale kdyby se ve filmu objevilo jen ovládání, bez toho pomrkávání, tak se zlobim o dost míň. 3) Po zastřelení kluka brokovnicí, naprosto nerealné reakce rodičů :D ale naprosto.. nebo byli sami trochu psychopati :D každopádně, každá normální matka by se (a to i pokud by ji pořád šlo o život) stočila do klubíčka a už se nezvedla. Samozřejmě, v tomhle filmu to nešlo, neboť matka musela něco dělat, když se tatík nemohl postavit na nohu. 4) Scéna, po zastřelení kluka - HROZNÝ! chápu, má dát najevo beznaděj apod. Ale čeho je moc, toho je MOC! proboha, vždyt to byla tak desetiminutová (!) scéna o ničem!! stáhnout to o pár minut, tak asi v pořádku, ale bože, jak já se nudil! 5) Ač mám Tima Rotha rád převelice, s touhle rolí si dobře neporadil. Suma sumárum: Kdybych těchto 5 výtek nemusel 5x vytýkat, filmu bych dal 5 hvězdiček a ještě jednu navíc.

plakát

Malá smrt (2014) 

Tenhle film se může na první pohled tvářit nenápadně, ale skrývá se v něm toho TOLIK! Jako komedie působí na jedničku s pěti hvězdičkami, u nektěrejch z příběhů jsem se smál pořád. Pak je tu adekvátní kombinace sexu a romantiky, no a konec filmu taky nebyl k zahození ;)