Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný
  • Sci-Fi

Oblíbené seriály (9)

Perníkový táta

Perníkový táta (2008)

Málokterý seriál mě dokázal v situacích, kdy to nečekáte, překvapit tak, jako Breaking Bad. Je to excelentní drama, u kterého není snad jediná hlavní postava, která by mě v průběhu sledování nenasrala. A já tomu dávám stejně za 5. Nevím proč. Je to něco, jako když se díváte v obchodě na perník, na kterém je namalovaný čert. Víte, že nesmíte, ale prostě si nedokážete pomoct, svlečete čerta a dáte si perník. Jo

Impérium - Mafie v Atlantic City

Impérium - Mafie v Atlantic City (2010)

Po shlédnutí všech sérií jsem se odhodlal ke komentáři. Jako celek se mi to líbilo hodně. Občas slabší místo, někdy mi něco nedávalo tak úplně smysl, ale asi si za to můžu sám, že jsem se lépe nesoustředil a to, co jsem nepochopil, tak jsem si už nevracel. Hlavní příběhová linka ale není složitá. Dobová atmosféra byla vylíčena perfektně. Co se mi také velmi líbilo byl vývoj jednotlivých postav. Trochu mi přišlo, že 5. série byla nějaká uspěchaná, přičemž měla společně s 1.,2. sérií podle mě největší potenciál. Ale i tak, je to seriál, ve kterém se občas stane něco, z čeho vás až zamrazí a nějakou dobu na to vzpomínáte. A pro mě to dost znamená.

Black Books

Black Books (2000)

Bernard: Manny? Agree with me when I'm talking to you! Manny? - Manny? - (Thud) - Manny? Manny: Hello? Bernard: Back in the worm. Manny: I don't want to. Bernard: Back in the worm! Tohle vám prostě sedne, a nebo ne.

Griffinovi

Griffinovi (1999)

Ze začátku jsem chápal to negativní srovnávání a obviňování z plagiátorství se Simpsons. Ale nevadilo mi to. Family guy uměl přijít s tím typem humoru, jehož byste u Simspons nebo Futuramy hledali marně. Musím říct, že i když jsem tomu seriálu ze začátku nepredikoval úspěšnou budoucnost a na dlouho se zasekal u prvních 5 sérií s (výborným) českým dabingem, říkám si, že jsem byl kritický zbytečně. A když teď sleduji nějakou 13.sérii, uvědomuji si, jak mě to pořád baví a táhne. Perfektní na tom je, že kromě srandy (samozřejmě svým způsobem hodně specifické) se sem tam objeví díl se skvělým příběhem.