Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Krimi
  • Sci-Fi

Recenze (18)

plakát

Zachovávat dekorum (1990) (seriál) 

Opravdu hodne hustej britskej sitcom. Doporucuji opravdu kazdemu, co ma rad britskej humor, urcite nebudete zklamani.

plakát

Mlýny (1994) (divadelní záznam) 

Tohle opravdu nelze komentovat. Naprosto dokonale predstaveni, osobne lituji vsechny, co to nevideli, protoze opravdu prisli o hodne :)

plakát

Můj nepřítel (1985) 

Snad prvni film, ktery jsem v zivote videl (tehdy mi bylo asi 6 let) a od te doby jsem jej mel neustale v pameti - sice jsem si pamatoval jen par scen, ale presto jsem neustale po tomto kousku patral, abych se na nej mohl znovu podivat. Muzu rici, ze i po tech letech na tento film nedam dopustit a myslim si, ze diky tomuto kousku jsem vysazen na sci-fi. Rozhodne doporucuji vsem, co jsou pristupni starsim filmum.

plakát

Sejmi je všechny (2007) 

Akční krvák s prvky černé komedie. Můžu vám s klidem říct, že vzhledem k tomu, že jsem na tenhle film šel s partičkou přátel rovnou z hospody (a já předem věděl, že jde o akční nadsázku krváku), jsem se nejen já výborně pobavil a místy jsem se i smál. Co konec konců čekat od hlavního hrdiny-drsňáka, který v jednom kuse chroupe mrkev (a na tuhle jeho pochoutku doplatí i první záporák, kterého potká) a od zlého chlapíka, kterému v jednom kuse volá na mobil jeho drahá polovička?... Pokud budete mít chuť se odreagovat či pobavit, jděte do toho. Nicméně jít na tento film naprosto bez informací a nepřipravený, asi bych měl problém zůstat (a to jen ze své zásady, že z kina neodcházím dokud film neskončí). Nejednou mě napadlo, že se Davis snaží udělat jiného a novějšího Kill Billa, jenže na to tenhle snímek nemá. Za 60 sekund po začátku filmu (a to myslím doslova) náte pocit, že jste přišli o 30 minut později... Prostě jste vržení přímo do víru dění a neustále máte pocit, že vám něco důležitého uniklo. Takže celkově dávám 3* jako průměr ze 4-5* za krvavou, satyrickou a místy i vtipnou (věřte mi, že místy se zasmějete) řež a 1* za film jako takový (žádný úvod, někdy až moc ošoupané a trapné fráze, které jsou už moc i na tento film). Na závěř jeden citát z filmu: "Víte, proč je pistole lepší než žena?..... Na pistoli můžete dát tlumič."

plakát

Mé druhé já (2007) 

Ano, dej je predvidatelny a okoukany, stejne jako celkove vyvrcholeni deje, ktere je doslova "americke". Na druhou stranu herecky vykon J. Foster je bezchybny. Nema smysl psat nejakou hlubsi recenzi na film. Pokud prekousnete jistou slabou nablblost v rozuzleni (jakou opliva vetsina novych americkych filmu), tak si tento film opravdu uzijete a urcite na nej nebudete vzpominat ve zlem.

plakát

Svět podle Prota (2001) 

Některým z vás se tento film asi nebude líbit, zvlášť kvůli menšímu rozporu mezi první a druhou půlkou fimu. Přesto se neomylně zařadil mezi mé oblíbené snímky. Co vlastně chtít víc, než příjemný pocit po shlednutí filmu? Skvělé herecké výkony (jak Spacey, tak Bridges), skvělá doplňující hudba, dobrý děj.

plakát

Milujte svého zabijáka (2002) 

Tak tenhle film, přestože spoustě lidem může připadat bez štávy, mě uchvátil... Nevím čím hlavně, jestli zpracováním, (některými) hereckými výkony, hudbou (jak hlavní, tak doplňkovou) nebo temným podtextem. Klobouk dolů.

plakát

Garfield 2 (2006) odpad!

Hrozná jednička a ještě daleko horší pokračování... Chudák Jim Davis...

plakát

Garfield ve filmu (2004) 

Garfieldovy stripy (nebo i jeho starší kreslené "seriály") mám rád. Mám všechny jeho u nás vydané sešity, stejně tak i publikované stripy vydávané porůznu v novinách, i pár vydaných jen v zahraničí. Tohle je bohužel opět pokus vyždímat prachy z dokonalé předlohy... Tenhle kocour prostě není Ten Garfield, koho většina z nás tady zná. Před "odpadem" zachránil dokonalý Bill Murray a jeho hlas... Jinak ale fuj.

plakát

Smoke (1995) 

Jeden z filmů, kde život prostě jen plyne a vy tomu skutečně věříte. Neobyčejný snímek který si rozhodně zaslouží vaši pozornost a taky trochu toho času.