Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Akční
  • Komedie
  • Krimi
  • Sci-Fi

Recenze (424)

plakát

Bratři Sunovi (2024) (seriál) 

Jsem sráč co nemá koule, palce ani psa a moje masážní křeslo taky pořádně nefunguje. No dlouho jsem se u ničeho opravdu nezasmál. Tedy ne že bych se smál nahlas, to já nedělám. Spíš jen tak očima. A u tohohle minimálně v každém díle jednou nezůstalo oko suché. Za mne fakt povedená taškařice, spolu s akcí a je mi jedno koho či co to obšlehlo a čím se to inspiruje. I toto se musí umět. 😎

plakát

Duna: Část druhá (2024) 

Trochu mne mate, že to i verbal hodnotí kladně, nicméně za mne to tedy byl povedený biják. A Denis zraje jako víno. A nejvíce se mi pod kůži zaryl Austin Butler. On za to ale tak úplně nemůže.

plakát

Gentlemani (2024) (seriál) 

Je dobrej...

plakát

Ripley (2024) (seriál) 

Mne nejvíce zajímá, za jakou vyměnil tu žárovku aby mu nebylo vidět obličej. Doufám že alespoň za červenou 😎

plakát

V letu (2024) 

Scénář napsal robot, efekty a celý film točil robot. Nesmyslů, nelogičnosti, amatérských "efektů" je tam požehnaně, prostě celý film je jedno velký špatný a o to více se divím, že v něčem tak otřesném hraje tolik fajn herců. To si doufám jen spletli plac a ještě se to nějak vysvětlí.

plakát

Arnold (2023) (seriál) 

Je prostě dobrej...

plakát

Asteroid City (2023) 

Viz D.Moore. tato recenze bude asi přesná 😎

plakát

Bod obnovy (2023) 

Tohle je snad první české sci-fi bez nadsázky, které bez nadsázky lze brát jako první české sci-fi bez nadsázky. Jsem za to moc rád.

plakát

Dobré ráno, Brno! (2023) (seriál) 

Kdo to kdy viděl, Dobré ráno bez gauče! Kokos jede, proč nemá jako na ČSFD ještě ani fotku. Jak k tomu přijde?! Aa berany, berany, duc...