Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Animovaný
  • Horor

Obsahy (3 632)

Wedding Impossible

Wedding Impossible (2024) (seriál)

Ah-jeong Na (Jong-seo Jun), talentovaná, ale neuznávaná herečka, se snaží najít herecké příležitosti. Její milostný život je kvůli náročné kariéře také nulový. Do-han Lee (Kim Do-Wan), její přítel z dětství a dědic rodiny chaebolů, potřebuje falešnou manželku, aby uspokojil svou rodinu. Ah-jeong roli přijímá a ujímá se tak své první hlavní role – hrát manželku Do-hana. Jejich plán však ohrozí Do-hanův ambiciózní mladší bratr Ji-han (Sang Min Moon), který jako potenciální nevěstu představí jinou ženu, aby sňatek narušil a zajistil si vlastní úspěch.

Sunjae Eobgo Tweeeo

Sunjae Eobgo Tweeeo (2024) (seriál)

Známý idol Seon-jae Ryu (Byeon Woo-seok) žije sice okouzlující, ale vyčerpávající život. Po jeho tragickém skonu se jeho oddaná fanynka Sol Im (Kim Hye-Yoon) ocitne o 15 let zpátky v minulosti. Nyní, tváří v tvář mladému Seon-jaeovi na střední škole, musí Sol změnit jeho budoucnost a zabránit tak jeho předčasné smrti.

Fallout - Konec

Fallout - Konec (2024) (epizoda)

216 let poté, co jaderné útoky zpustošily planetu, se Lucy, obyvatelka podzemního úkrytu, vydává na povrch zachránit svého otce. Mezitím se Maximus, šikanovaný člen vojenské frakce, možná dostává na pokraj svých sil.

Záchranáři L. A. - There Goes the Groom

Záchranáři L. A. - There Goes the Groom (2024) (epizoda)

Po letech očekávání přichází dlouho očekávaná svatba Maddie a Chimneyho. Když však ženich záhadně zmizí, všichni jeho blízcí závodí s časem, aby nezmeškal nejdůležitější den svého života.

Záchranáři L. A. - You Don't Know Me

Záchranáři L. A. - You Don't Know Me (2024) (epizoda)

Hen a Karen přivítají nový přírůstek do rodiny. Mezitím se Eddie a Marisol zamyslí nad svým vztahem a Buck se vyrovnává se svými nově objevenými city.

Zelenáč - Crushed

Zelenáč - Crushed (2024) (epizoda)

Dvě teenagerky zmizí a celý tým se pustí do jejich pátrání, aby dívky našel a odhalil pravdu o jejich zmizení. Mezitím se detektivky Lopez a Harper vrhnou na jiný typ pátrání – hledání dokonalé chůvy.

Zelenáč - Secrets and Lies

Zelenáč - Secrets and Lies (2024) (epizoda)

Bailey se po čase, který strávila jako pěstounka, rozhodne, že chce mít dítě a donutí Johna, aby přehodnotil jejich rozhodnutí nemít děti. Mezitím John a Celina objeví uprchlou vězeňkyni, o které se obávají, že se chce pomstít, a snaží se ji najít dřív, než bude pozdě.

Kurošicudži - Sono Shitsuji, Toukou

Kurošicudži - Sono Shitsuji, Toukou (2024) (epizoda)

Ciel nastupuje na prestižní Weston College v Anglii. Tato uzavřená škola si zakládá na tradicích, funguje na striktní disciplíně a vládnou jí prefekti čtyř internátních domů, kteří se společně nazývají „P4“.

Ore dake Level Up na Ken - Arise

Ore dake Level Up na Ken - Arise (2024) (epizoda)

Vyčerpaný z nekonečného boje Jinwoo spatří přízrak svého minulého já. Aby překonal svou vlastní minulost nejslabšího lovce lidstva, snaží se najít způsob, jak vyřešit svůj aktuální úkol.

Ore dake Level Up na Ken - A Knight Who Defends an Empty Throne

Ore dake Level Up na Ken - A Knight Who Defends an Empty Throne (2024) (epizoda)

Zničehonic Jinwoo dostává úkol „změnit práci“. Cítí, že by mu to mohlo pomoci zesílit, a tak vstoupí do brány. Uvnitř bojuje s jednou vlnou nepřátel za druhou, přičemž jeho boj vrcholí s rytířem, který v něm vyvolá vzpomínky na chrám Cartenon.

Ore dake Level Up na Ken - Season 1

Ore dake Level Up na Ken - Season 1 (2024) (série)

Nejslabší lovec lidstva, Jinwoo Sung, se díky skrytému žaláři a záhadnému systému dostane k neuvěřitelné síle, kdy prostřednictvím nebezpečných úkolů nabývá schopností a začíná na sebe přitahovat nežádoucí pozornost.

Ao no Hako

Ao no Hako (2024) (seriál)

Taiki Inomata, student třetího ročníku akademie Eimei, soupeří se svou láskou Chinatsu Kano, basketbalovou hvězdou, o místo v tělocvičně, protože se snaží zlepšit své badmintonové dovednosti a získat její náklonnost, ale jejich vztah nabere nečekaný směr, když se Chinatsu nastěhuje do Taikiho domu, což ho přiměje k důslednému tréninku, aby se vyrovnal jejím ambicím a upevnil jejich vztah.

Kusurija no hitorigoto - Season 2

Kusurija no hitorigoto - Season 2 (2025) (série)

Maomao musí pomáhat chránit Gjokujou během jejího těhotenství. Těhotenství císařovy konkubíny by mělo být záležitostí nejvyššího utajení, ale tohle je císařský palác, kde jsou intriky a lži stejně běžné jako vtipkování a čajové dýchánky. Zdá se, že nebezpečí číhá za každým rohem – ale nejen v zadním paláci je rušno. Jinši se totiž potýká s velmi neobvyklou žádostí dvojice velvyslanců, kteří ho navštívili. Později je pozván na důležité setkání na vzdáleném místě – ale kdo ví, jaká nebezpečí na něj mohou čekat?

Kurošicudži - Kišuku gakkó hen

Kurošicudži - Kišuku gakkó hen (2024) (série)

Weston College je nejprestižnější veřejná škola v Británii, která je natolik izolovaná, že nestrpí ani státní zásahy. Když se tedy někteří studenti školy – jedním z nich je Derrick Arden, syn sestřenice královny Viktorie – odmítnou vrátit domů a přestanou komunikovat se svými rodinami, Cielovi nezbývá nic jiného, než se na Weston College přihlásit, aby vše vyšetřil.

Dží-san bá-san wakagaeru

Dží-san bá-san wakagaeru (2024) (seriál)

Shouzou a Ine Saitou jsou šťastně sezdáni. I ve vysokém věku s vráskami a křupajícími končetinami je síla této lásky patrná z jejich vzácného pouta. A pak se jednoho dne náhodně probudí a zjistí, že jsou opět mladí!

Kenka Dokugaku

Kenka Dokugaku (2024) (seriál)

Hobin, šikanovaný spolužákem a populárním streamerem Pakgem, se protlouká střední školou a zároveň pracuje, aby mohl platit účty za matčinu nemocnici. Poté, co mu virální video, v němž se porval s Pakgovým kameramanem, vynese nečekanou slávu a bohatství, se Hobin spojí s jeho nepřítelem, aby natočil další videa a zlepšil život svůj i své matky.

Kaidžú 8 gó

Kaidžú 8 gó (2024) (seriál)

Ve světě zamořeném obřími monstry se Kafka Hibino připojí k japonským obranným silám, aby je pomohl zlikvidoval.

Kusurija no hitorigoto - Season 1

Kusurija no hitorigoto - Season 1 (2023) (série)

Maomao, chytrá dívka s nadáním pro medicínu, je unesena a prodána do služby v císařském paláci. Její znalosti jsou jejím tajemstvím, dokud nepotká jednoho člena paláce, který je přinejmenším stejně vnímavý jako ona: hlavního eunucha Jinšiho. S ním neustále po jejím boku se Maomao začne dozvídat o všem, co se v paláci děje. Může někdy vést klidný život, nebo jí její vynalézavost a neukojitelná zvědavost přinesou stále více dobrodružství a stále více nebezpečí?

Zelenáč - The Vow

Zelenáč - The Vow (2024) (epizoda)

Když je na místě činu nalezeno batole, musí se John a Bailey rozhodnout, zda dítě nechají přes noc v útulku pro opuštěné děti, nebo se o něj postarají sami. Mezitím Tim zmizí, když se vrátí někdo z jeho minulosti.

Reklama