Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Akční
  • Komedie
  • Dokumentární
  • Animovaný

Recenze (72)

plakát

Amadeus (1984) 

Grandiozní kus filmařiny od Miloše Formana podtrhnutý dechberoucím hereckým duem.

plakát

Americký sniper (2014) 

Je smutné přežít válku a pak být zastřelen svým vlastním spoluobčanem , kterému podáváte pomocnou ruku. Takový byl osud odstřelovače SEAL Chrise Kyle. Je to jako včera , kdy jsem zapl televizi a byla tam zpráva o téhle vraždě , která rozesmutněla celou ameriku. Clint Eastwood to zrežiroval opravdu parádně , výborně drama o vojákovi , který bojoval pro svou zem. Jde vidět , že Bradley Cooper se hodně snaží získat oskara , sice se mu to nedaří ale jeho výkon je opravdu dobrý a sympatický.

plakát

Apocalypto (2006) 

Lahůdla od Mela Gibsona. Američani museli v kině asi hodně brečet při čtení titulků ..... Famozně zrežírováno a Gibson ukazuje , že herecké a režiserské schopnosti má na vysoké kvalitě.

plakát

Assassin’s Creed (2016) 

Tohle ani Fassbender nezachránil. Absolutně zpackaná režie, debilní scénář = další filmový brak podle hry. V Ubisoftu třeba vydají DLC, jak je jejich zvykem a film bude koukatelnější.

plakát

Až na krev (2007) 

Daniel Day-Lewis je herecký bůh, v každém filmu vždy uřaduje a tady předvedl výkon biblických rozměrů. Paul Dano ve vedlejší roli jako prorok je zde taky asbolutně šílený. Paul Thomas Anderson se vytasil s diamantem na kinematografickém poli. Mrzí mě, že film nebyl Academii oceněn tak, jak by si zasloužíl.

plakát

Batman a Robin (1997) 

Clooney je nejhorším Batmanem všech dob ! ale nemuze za to jenom on.

plakát

Batman začíná (2005) 

Bruce Wayne se vrací v plné parádě a odstartovává parádní a jednu z nejlepších triologii , ktere kdy byly v kinematografii k vidění.

plakát

Bleeder (1999) 

Drsná posledni pul hodina zvedla moje hodnoceni. Kim Bodnia exceluje v tomhle thrilleru.

plakát

Butch Cassidy a Sundance Kid (1969) 

Newman a Redford jsou charismatičtí, sympatičtí, prostě parádní . Nedovedu si představit, že by role dvou legendárních banditů zahrál někdo jiný. Dialogy jsou parádní, zpracování taky, jedině hudba mě neoslovila kromě skladby "Raindrops keep falling on my head". Odlehčená atmosféra ve filmu je dobře vybalancovaná a závěr filmu je skvělou tečkou za celým příběhem.

plakát

Dobyvatelé ztracené pravdy (2007) (seriál) odpad!

Pokud se nečemu říká abnormalní zmar nebo zoufalství , budižkničemu. Tak takovou definici si zaslouží tenhle pořad a jeho scénaristi. Banda připos*aných američanů jezdí do džungle a buh ví kde ještě hledat mystické bytosti. Jak jinak nejen , že nenajdou nic .. ale , když jsou už v nákem tom lese a náké to "monstrum" zahlédnou tak kamera nepochopitelně nezamíří tam kde by mělo být "monstrum". Ale zamíří na vystrašené obličeje učinkujících , kteří toho o mystičnu ví asi tak jako Zdeněk Troška o dobrém filmu. Jediné plus na tomhle pořadu je , že se podíváte do různých koutů světa. Ale to je od odpadu nezachraní. " je tam něco ? viděl jsi to ? " :D :D