Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Horor
  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Sci-Fi

Recenze (28)

plakát

U mě dobrý (2008) 

Za me klasika klasik. Pokazde kdyz to vidim, vzdy mi to zvedne naladu. Herecky koncert kazde z figurek..polivka, schmitzer, kopta, javorsky (ozralej u pipy). Podraz pocesku. Do tyhle party na hausbotu s kartama a pivkem bych chtel hned patrit

plakát

Dnes v noci v lese nikdo nespí (2020) 

Tak vylozene zklamani to neni.sympaticky herci, zapletka v pohode, mutanti dostatecne odpudivi. Jen uz me to asi po vsech tech Wrong Turnech uz nebavi a nema cim prekvapit. A jednu hvezdu ubiram za to, ze tu mame k Jasonovi a Michaelovi dalsi dva exoty nesmrtelny..

plakát

Láska a příšery (2020) 

Bylo to tu uz 100x..hlavni hrdina putuje za svou laskou v postapo svete..a presto me to neomrzi, kdyz je to dobre udelane. A tohle je. Trailer me chytnul na prvni dobrou..brouky a podobnou haveť nesnasim uz od dob Hvezdny pechoty:) uvodni animovany titulky pecka, postapo atmosfera a kulisy dobry. Inspirace mym oblibenym Zombielandem zjevna (hrdina luzr, pravidla, vypraveni pribehu, pritel drsnak a bijec). Za me film minimalne podzimu a plnej pocet. A jeste je tam pes sympatak..ja a muj pes chceme dvojku!

plakát

Pod vodou (2020) 

Nevim..bylo to hloupy ci zbytecny?tak 30let zpet by to nebylo spatny, dnes trapas a vostuda jak Brno. Ze se nedozvine nic o tom smejdovi budiz, ale ze ho poradne nevidime..a vlastne se ho ani nebojime. A vse nam je dost putna..jinak Kristen v kratkem sestrihu je hodne fajn; a telicku taky ujde..trochu to cely pripomina Vetrelce, ake i pred tema 50ti(!!!) lety by Vetrelec byl zazivnejsi..

plakát

Hotýlek (1975) (seriál) 

Monty Pythony jsem miloval a miluju, ale tohle se nedalo..co na tom má být bože vtipného?Rádoby komické situace, v kterých Cleese přehrává, španělský sluha, který stále nerozumí, je hoooodně trapný..s privní sérií jsem ještě měl trpělivost, zda se některý díl nepovede, ale druhou už nedám..holt humor 70.let je pryč, a jsme někde jinde, no

plakát

Pachuť pomsty (2014) 

očekávání byla nízká, ale nakonec nadmíru spokojenost. Dobrý poctivý thriller, sice se vyvinul uplně jiným směrem, než jsem čekal, ale proč ne..

plakát

Bez soucitu (2010) 

já se prostě bavím královsky, 100% akce, masakr..nenápadný ouředníček spadne do naháněčky teroristů a překupníků drog po boku neskutečně zábavného Travolty. A jak se vyvine situace během večeře ve čtyřech..to je prostě bomba.

plakát

Automata (2014) odpad!

Těšil jsem se dost, ale po 30minutách to vypnul, nedalo se to..nudné, nezajímavé..Já, robot je proti tomu mnohem víc koukatelné, sexy a pochopitelné (a asi i komerční, no:))

plakát

Templář (2011) 

tak zamýšlet se nad dějem, když se asi 20 vojáků brání přesile 1 000 Dánů nemá moc cenu..člověk si prostě musí užívat děje, a řezničiny..koukat se to docela dá

plakát

Susedia (2006) (seriál) 

tak chtěl jsem Sousedům udělit 5 hvězd i tak, ale poté, co jsem uviděl ty komentáře a hodnocení tady, tak to udělám ještě víc natruc:) Nevím, za mě teda naprostá spokojenost..u sitcomů to nikdy není nějaká extra intelektuální zábava, a jde snad vždycky o uzkou skupinu lidí a stejné forky a gagy..to je právě na tom to super, že člověk přijde domů z práce, sedne na gauč a ví, že dostane porci toho, co má rád a na co je zvyklý..na Sousedech speciálně mě dostává, jak se v průběhu dílu vždy oba páry pohádají, díky ženským (jak jinak:)), a oba chlapi to pak žehlí a usmiřují se za pomocí chlastu a klobásky..pecka!:)