Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Krimi
  • Thriller

Recenze (140)

plakát

O malých věcech (2023) 

Kamera, střih, výkony dobré. Jinak je to blbost. Duševně narušených lidí mám kolem sebe dost, nepotřebuju trávit ještě čas koukáním na ně v tv.

plakát

O mě se neboj (2022) (seriál) 

Pěkné písničky, pěkná kamera, ale to přehrávání, nepřirozenost, to ne...

plakát

Docent (2023) (seriál) 

Detektivky od Jiřího Stracha mám ráda, takže i toto se mi líbilo. Vadila mi jen nesympatická postava Terezy Ramby a jak už někdo zmínil, byla moc uřvaná a vulgární. Byla jsem ráda, že ji vrah chytil a trochu jsem doufala, že nebude happy end v jejím případě.

plakát

Emily in Paris (2020) (seriál) 

Mně se to líbilo, mně to bavilo. Hezký lidi, oblečení, Paříž, glamour. O hloubku tu nejde. Chci si odpočnout. Trochu cliché, no a co, těm komu chybí seriály jako Sex ve městě, Younger, Mistresses, Dokonalý život se bude líbit!

plakát

Od nuly (2022) (seriál) 

Úspěšný vysavač emocí jak v pozitivním, tak negativním smyslu. Bylo to dobré, líbivé, ale na mě už to bylo trochu moc. Ovšem, co mi naprosto pokazilo dojem byla ta poslední spoiler věta zde v nadpisu v Obsahu, který jsem si přečetla v půlce seriálu. Proč?!

plakát

Dům na samotě (2022) (TV film) 

Po přečtení knihy je film zklamáním. Drží se sice celkem předlohy, ale naprosto strašná volba postav: přehrávající poručík Arichteva, bohatý podnikatel, jeho milenka i syn. Nehodí se na to, jsou nepřirození, nevím. Nedokáži posoudit, zda by můj dojem byl lepší před přečtením, ikdyž dle recenzí nejspíš ne. Za to by byla škoda kvůli tomu nepřečíst knížku. Skvělá detektivka, takže raději zamiřte do knihovny a vypněte pro tentokrát tv.

plakát

CO / KDYBY (2019) (seriál) 

Do půlky to bylo skvělé a napínavé, ovšem pak to začala být všehochuť žhářů, psychopatů, zabijáků, pedofilů, gay romantiky a zhrzených dcer. A to vše podbarvené hudbou z Vikingů. No, podtrženo sečteno je to tak na 3*, ale pěkně se na to koukalo.

plakát

Když draka bolí hlava (2018) 

Karel Gott se tak vůbec nehodí a ještě slovensky dabovaný, to je prostě otřes. Drak další otřes. Jánošík přeskočil oheň a československé bratrství bylo zpečetěno. No, osmiletá dcera dokoukala, mě to iritovalo to se nedalo..