Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Krimi

Recenze (421)

plakát

Ábelův černý pes (2006) (studentský film) 

Pomerne zajimavy pribeh ,ktery se zamotal diky lzi a lez ho i ukoncila. Liska podava standartní vykon. Nic extra ale musi se nechat ze je zde zajimava zapletka.

plakát

Ace Ventura: Zvířecí detektiv (1994) 

Toto bylo me první seznameni s mistrem Carreyem v dobe kdy jsem sedel v kine a valel jsem se smichy pri kazde jeho dementni kreaci jsem byl pubertak jak vysitej. Uz v te dobe jsem to bral jako totalni ptakovinu, ale vazne pobavila.

plakát

Adamova jablka (2005) 

Tak tohle me vazne sedlo do nalady. Vychutnaval jsem si tuhle horko-sladkou pochutinu jeste chvili po skonceni. Tragikomedie jak ma byt, v niz se snad ani neobjevuje jedina ''normalni'' postava, ktera by nejednala absurdne. Mads Mikkelsen je zde absolutne skvely a zacina se pomalu ale jiste stavat mym oblibencem. 5* ''Skvela Freak Show'' za ucasti nejlepsich danskych hercu soucastnosti.

plakát

Ajťáci (2006) (seriál) 

I love Willis I love Willis....everybody loves Willis

plakát

Alpha Dog (2006) 

Fuck you!! You Fucking Fuck!! Justin Timberlake mile prekvapil. Mrazivý závěr a slovo FUCK v každé větě co chcete víc_? 3,5*

plakát

Amadeus (1984) 

Naprosto brilantni ani neni potreba nic vic rikat. Milos Forman je pan reziser a tento film patri do zlateho fondu snimku, ktere proste musite videt a Milosovi F. zajistili velkou slavau a uznani za morem.

plakát

Anděl zkázy (1962) 

Davam 4* ale musim si nechat tohle dilo rozlezet v hlave. Po te se vratim a napisu poradny komentar.

plakát

Antikrist (2009) 

44. MFF Karlovy Vary