Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Animovaný
  • Akční
  • Sci-Fi
  • Drama
  • Komedie

Obsahy (21)

Cloak & Dagger

Cloak & Dagger (2018) (seriál)

Tandy Bowen (Olivia Holt) a Tyrone Johnson (Aubrey Joseph) při náhodném setkání zjistí, že mají superschopnosti. Postupně se je učí ovládat a zjišťují, že schopnosti nejlépe fungují, když jsou spolu. Zároveň se oba snaží vypořádat se svou minulostí a chránit New Orleans, město pohlcené drogami a násilím. A na ochranu města nejsou sami, kromě nich je tu ještě detektivka Brigid O'Reilly (Emma Lahana), ochotná vyčistit město za každou cenu.

Inhumans

Inhumans (2017) (seriál)

Seriál vypráví o královské rodině Inhumanů, rasy geneticky vylepšených lidí, kteří byli představeni již v seriálu Agenti S.H.I.E.L.D. Královská rodina v čele s králem Black Boltem (Anson Mount) žije na Měsíci ve městě Attilan v utajení před obyvateli Země. Příběh začíná ve chvíli, kdy bratr Black Bolta Maximus (Iwan Rheon) zorganizuje převrat a zbytek královské rodiny je nucen uprchnout na Zemi na Havaj. Zatímco se členové rodiny snaží najít jeden druhého a seznamují se se zcela neznámým prostředím, Maximus za nimi vysílá své spojence.

Tron: Povstání - Scars, Part 2

Tron: Povstání - Scars, Part 2 (2012) (epizoda)

Dyson pokračuje v prohlídce Argonu a přitom pátrá po Odpadlíkovi na vlastní pěst. Tron ho chce pro pomstu zabít za každou cenu. Beck se pokusí Trona zastavit, dokáže to ale včas?

Tron: Povstání - Terminal

Tron: Povstání - Terminal (2013) (epizoda)

Tron říká Beckovi, že umírá kvůli viru. Zdá se, že neexistuje způsob, jak ho zachránit. Zároveň v tu dobu se do Argonu vrací Cutler a chce se s Tronem setkat...

Tron: Povstání - No Bounds

Tron: Povstání - No Bounds (2013) (epizoda)

První Odpadlík se vrací do Argonu, aby se pomstil Tronovi a Beckovi. V převleku za Trona tak zabije nevinný program a nutí Becka, aby si vybral, kým chce být: mechanik, nebo Odpadlík?

Tron: Povstání - Rendezvous

Tron: Povstání - Rendezvous (2013) (epizoda)

Beck s Paige jdou na rande. Paige vlivem toho přestává být ostražitá a brzy se stává obětí intrik svého kolegy Pavla. Beck se jako Odpadlík rozhodne zkusit ji přesvědčit, aby přešla na jeho stranu.

Tron: Povstání - Welcome Home

Tron: Povstání - Welcome Home (2013) (epizoda)

Keller, vědkyně, která utekla z armády, nastoupí do vlaku směr Bismuth. Kromě ní do vlaku nastoupí i Beck a Paige. Beck se snaží pomoci Keller utéct, Paige se ji snaží chytit. Vlak se však brzy stane neovladatelným a Beck se musí pokusit jej zastavit, aniž by odhalil svou totožnost Odpadlíka.

Tron: Povstání - State of Mind

Tron: Povstání - State of Mind (2012) (epizoda)

Armáda v Argonu potají testuje nové zařízení na kontrolu mysli. Jednou z obětí testování se stane i Mara. Zed pozná, že s Marou není něco v pořádku, a vydává se zjistit, jak ji zachránit. A přitom narazí na Odpadlíka.

Tron: Povstání - Tagged

Tron: Povstání - Tagged (2012) (epizoda)

Beck jako Odpadlík i přes Tronovo varování naverbuje tři programy, které značkují ulice Argonu graffiti. Jedním z nich je i Beckova kamarádka Mara. Beck musí trojici ukázat, že revoluce je víc než pouhé tvoření graffiti.

Tron: Povstání - The Stranger

Tron: Povstání - The Stranger (2012) (epizoda)

Beck se při cestě do Gallia snaží vyhnout bouři a objeví jednosměrný portál. Za ním potkává záhadný program, od kterého se dozví, že není prvním, koho Tron cvičil. Tron mezitím místo něj posílá na výzvědnou misi Ablea.

Tron: Povstání - We Both Know How This Ends

Tron: Povstání - We Both Know How This Ends (2012) (epizoda)

Able odjíždí mimo Argon na setkání s Tronem, aby si s ním promluvil o Beckově úloze Odpadlíka. V době své nepřítomnosti pověří dohledem nad garáží Maru. Mara se kvůli tomu ocitá pod velkým tlakem, protože musí ve vymezeném čase spolu s Beckem, Zedem a ostatními mechaniky opravit dvanáct armádních tanků.

Tron: Povstání - Grounded

Tron: Povstání - Grounded (2012) (epizoda)

Generál Tesler veřejně vyzve Odpadlíka, aby se výměnou za život a svobodu několika zajatců dostavil na Argonské náměstí a vzdal se. Beck má v plánu jako Odpadlík zajatce osvobodit, jenže od Ablea dostane zákaz opustit své pracoviště.

Tron: Povstání - Scars, Part 1

Tron: Povstání - Scars, Part 1 (2012) (epizoda)

Do Argonu přijíždí na kontrolu Dyson – kdysi Tronův přítel, nyní důstojník Cluovy armády. Tron cvičí Becka ještě intenzivněji a následně ho posílá, aby Dysona chytil a přivedl do skrýše. Beck brzy pochopí, že Tronovi jde o víc než o revoluci.

Tron: Povstání - The Reward

Tron: Povstání - The Reward (2012) (epizoda)

Když generál Tesler zruší zákaz vycházení a vyhlásí odměnu za informaci, která povede k dopadení Odpadlíka, občané Argonu začnou ve velkém udávat každého, s kým se někdy dostali do sporu.

Tron: Povstání - Price of Power

Tron: Povstání - Price of Power (2012) (epizoda)

Tentokrát se Beckovi při jednom z úkolů podaří získat experimentální zbraň, která zvyšuje hbitost a sílu svého majitele. Tron mu ji nařídí zničit kvůli možným vedlejším účinkům. Beck to ale neudělá a rozhodne se zbraň si ponechat a použít ji v boji proti okupaci Argonu. Následky tohoto rozhodnutí na sebe nenechají dlouho čekat.

Tron: Povstání - Isolated

Tron: Povstání - Isolated (2012) (epizoda)

Beck dostal od Trona nový úkol – ukrást datovou kostku obsahující Teslerovy plány. To se mu sice podaří, ale při útěku ztroskotá na ostrově, který se postupně rozpadá. Spolu s ním ztroskotá i jeden z jeho pronásledovatelů, komandér Paige, která se mu jako Odpadlíkovi již několikrát postavila. Aby měli šanci dostat se z ostrova pryč, musí se na čas usmířit. Také se dozvíme něco o minulosti samotné Paige.

Tron: Povstání - Identity

Tron: Povstání - Identity (2012) (epizoda)

Beck se opět vyhýbá kontrole – tentokrát kontrole identifikačních disků. Avšak program, který mu pomůže se kontrole vyhnout, mu disk ukradne. V tu chvíli začíná závod s časem. Pokud Beck nezíská svůj disk zpět do několika hodin, ztratí paměť a zcela zapomene, kdo je. V ohrožení je navíc i jeho identita coby Odpadlíka.

Tron: Povstání - Blackout

Tron: Povstání - Blackout (2012) (epizoda)

Tron posílá Becka, aby zjistil, co je za tajemnými výpadky energie v Argonu. Beck zjistí, že se generál Tesler snaží za pomocí velkého vrtáku vytěžit energii. To ale může mít za následek zkázu Argonu a Beck tak musí vrták zničit. Jenže v tu samou dobu se v tunelech pod Argonem konají závody, kterých se účastní i Zed.

Tron: Povstání - The Renegade: Part 2

Tron: Povstání - The Renegade: Part 2 (2012) (epizoda)

Beck je během her nucen bojovat na život a na smrt s Cutlerem, spojencem, kterého získal během předchozích kol. Oba to však odmítnou, a tak je Beck propuštěn a Cutler má být vymazán. Beck jej chce v převleku za Trona osvobodit. Zed se s pomocí kamarádky Mary snaží získat zpět vzácný motocykl.

Tron: Povstání - The Renegade: Part 1

Tron: Povstání - The Renegade: Part 1 (2012) (epizoda)

Beck začíná trénovat s Tronem, přesto má o své úloze stále pochybnosti. Když se pak při návratu do města snaží vyhnout kontrole, omylem se schová k uvězněným programům a je spolu s nimi donucen zúčastnit se gladiátorských her. Mezitím se jeho kamarád Zed seznámí se ženou jménem Perl a přivede ji do garáže, kde s Beckem pracují. Perl však ukradne vzácný motocykl vedoucího garáže Ablea.

Reklama