Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Muzikál
  • Dobrodružný
  • Krimi

Recenze (84)

plakát

Wake Up and Live (1937) 

Satira v rádiu, postavená na údajném sporu mezi kapelníkem Benem Berniem a novinářem Walterem Winchellem.

plakát

Holky na tahu (2012) odpad!

Úplně stejná úroveň jako stejnojmenný film z roku 2017.

plakát

Holky na tahu (2017) odpad!

To není černá a odvážná komedie, nýbrž vulgární až sprostá. Úroveň současných amerických filmů je odpovídající stavu dnešní společnosti.

plakát

Best Foot Forward (1943) 

Ve filmu je skvěle zahraný "Let čmeláka" Rimského-Korsakova Harry Jamesem na trubku.

plakát

Andy Hardy's Blonde Trouble (1944) 

V této komedii je mimo jiné moment nedorozumnění a záměna dvojčat, které hrají a nejsou zde v popisu Lee Wilde a Lyn Wilde.

plakát

Gypsy Wildcat (1944) 

V blíže neurčeném renesančním království se Anubeho cikánský kmen utábořil poblíž vesnice barona Tovaru, když byl zavražděn hrabě Orso. Zlý baron obviňuje cikány a uvězní je všechny na svém zámku. Mezitím záhadný cizinec na bílém koni skryl vražedný šíp a získal srdce cikánské krasavice Carly, na úkor své někdejší snoubenky Tonio. Barona Tovara fascinuje také Carla, zvláště když si všimne jejího heraldického přívěsku

plakát

Národní třída (2019) odpad!

Nejvíc mne štve, že jsem se na tom " díle " finančně podílel prostřednictvím koncesionářských poplatků České televize. Další důvod ke zrušení těchto poplatků.Jestli je to pravdivý příběh dnešní generace mladých lidí, tak jako třeba televizní seriál Most! , tak ji lituji. Nebo je to parodie ? Stačilo mně shlédnout trailer filmu, do kina bych na to nešel ani zadarmo. Jaká to úroveň současné české kinematografie !

plakát

Prezident Blaník (2018) odpad!

Současná švejkovina v režii pražských kavárníků, kteří mají dobrý kšeft. Toto bohužel musíme financovat z koncesionářských poplatků České televize !! A to je ta demokracie,o kterou vám jde, že, páni Svěrákové ?

plakát

Bába z ledu (2017) 

Ponurý příběh ze současnosti. Realita života natočená umělci pražské kavárny. Opravdu zasloužený lev !!!!