Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný
  • Sci-Fi

Recenze (23)

plakát

Hvězdná brána: Hluboký vesmír (2009) (seriál) 

Jedna hvezdicka za skvele kulisy, tot vse, takhle nastavena kasi si vic nezaslouzi. Vsechnu hlavni postavy az na dr. Rushe se chovaji tak dementne, az se mi z toho zveda zaludek, vetsina jednoduchych situaci se zde resi neuveritelnyma oklikama, jen aby se natahlo tech 45 minut, osobne by jsem neposlal nikoho ze serialu ani nakoupit majonezu do obchodu, natos aby tato parta debilu obsluhovala vesmirnou lod. Plivu na vsechny a na vsechno kdo timhle hnusem poskozuji jmeno Star Gate!

plakát

Precious (2009) 

Film, na který jsem se díval spíše jako na dokument z říše zvířat, než jako na klasický film. Příběh obézní šestnáctileté černošky v asi nejhorším období New Yorku ... před příchodem Rudolpha Giullianiho který vyčistil ulice. Mladá Precious (poklad) je znásilňována otcem a fyzicky i psychicky týrána vlastní matkou ... dost dobře jednou z nejodpornějších "lidských bytostí" jaká se kdy objevila na stříbrném plátně. Celý snímek má trochu tendenci sklouzávat k póze "podívej se na chudáky" ... hlavní hrdinové jsou taky v začarovaném kruhu chudoby, smaženého jídla a vlastní neschopnosti. Po shlédnutí jsem o něco šťastnější že žiju tam, kde žiju ... a na smažené blafy si budu dávat pořádný pozor :-)

plakát

G. I. Joe (2009) odpad!

Ke každé vstupence se doufám dávala přihláška do USArmy... tenhle propagandistický průjem si nezaslouží jiné hodnocení, u filmu jsem přemýšlel jestli si ze mě někdo dělá srandu, nebo snad Sommers natočil parodii na Team America. Důvod, proč si mladí turisté z USA radši dávají na zavazadla kanadské vlajky je z tohohle filmu zřejmý ... takovéhle hnusné klišé jsem snad ještě neviděl, ani dítě s půlkou mozku tuhle oslavu demence nemůže mít rádo. Je sranda jak křečovitě je výběr postav politicky korektní, aby snad nebyl někdo uražen, hanba hnus fuj!!

plakát

Útěk z L.A. (1996) 

krásný návrat do těžce politických nekorektních 80.let ... příjemné zavzpoménání si na doby, kdy ještě hlavní hrdina nutně nepotřeboval vypadat jako manekýn a situace zvládal s přehledem i bez emanciopované padesátikilové partnerky.

plakát

Lovci pokladů (2004) odpad!

U tohohle filmu jsem netrpel jednou, ale dvakrat, poprve v klidu domova, kde jsem jenom nevericne ziral jaka blbost se to na me vali, podruhe, nedobrovolne v autobuse pri ceste na dovolenou. Tenhle film je hnisajici vred na riti kinematografie, radsi by jsem se poddal temnym choutkam Karla Gotta, nez se podival na tento film potreti, mohl by si se mnou delat co by se mu zachtelo, klidne i tu fintu s leteckou kuklou, vlhkym celerem a slehacem, tak moc tento film nenavidim.

plakát

Kancl (2005) (seriál) 

Je to perfektní seriál se zajimavým humorem, proč tedy tak nízké hodnocení? Od původních 5 hvězdiček odečteme jednu za neoriginalitu, jednu za to, že postavy jsou dokonale okopírované z britské verze, další že první řada je okopírovaná záběr po záběru a poslední třešnička na dortu je Michael Scott (Steve Carell), z jehož postavy je mi na blití a upřímě přeji jak postavě, tak herci, tak scénáristům hodně hnusnou rakovinu. Když jsem se začal dívat na tuhle ubohou kopii, říkal jsem si že to není tak špatné ... dobrý nápad udělat pseudodokument o neexistující firmě, ale potom jsem bohužel zjistil že američané měli asi stávku scénaristů hodně dlouho i před jejím vypuknutím. Každému doporučuju ať se podívá nejdříve na britskou verzi a potom přeskočí asi až na druhou řadu us verze, zorientujete se rychle. Hanba ... hanba americké produkci, za tohleto se budou škvařit ve filmovém pekle. Tfuj!

plakát

Transformers: Pomsta poražených (2009) 

PRVNÍ film v mém životě, během kterého jsem v průběhu odešel z kina. Je mi líto peněz které jsem do něho investoval. Nečekal jsem zázraky ani pořádnou mozkovou výživu, ale čeho moc, toho příliš. Tento "film" není nic jiného než splácanina akčních scén, trapných milostných ... něčeho ... a rotujících +360 stupňů záběrů na roboty při jejich transformaci nebo boji, přičemž se z toho člověku točí hlava a ani neví který z nich zrovna v záběru je. Rádobyvtipné řeči snad každého u mě vyvolávaly permanentní facepalm, především dvojčata. Asi nejhorší částí filmu je začátek na vysoké škole, to už prostě nemohlo být horší i kdyby tvůrci okopírovali American Pie, pokaždé mám pocit u těchto záběrů že v usa fungují college jako inseminační stanice, pro dobro světa doufám že to není pravda a realita je jiná. Megan Fox naplnila očekávání na 100%, nejenže je neskonale svůdná, ale umí se i rýpat v motorkách a být u toho děsně sexy, starat se o ochlastaného fotra a ještě vést vztah na dálku, škoda že jí vláda nezaplatila taky školu za mlčení jako to udělala u hlavního hrdiny, při jejím rozhovoru s malým transformerkem jsem si zavzpomínal na obdobné řeči dětských hrdinů z filmu Chobotnice ze 3.patra, infantilní je to stejně. Je mi líto že se John Turturro snížil k tomuhle hnusu, ale holt z něčeho se asi ten nájem platit musí. Celkově je film o ničem, klasická špatně natočená letní sračka pro pubescenty, rovnokšiltaře a méně inteligentní část lidstva, chci zpátky hodinu a půl mého života. Jedna hvězdička je za efekty a dva dobré vtipy, ovšem i tak "to" inklinuje k odpadu.

plakát

Gang v útoku (2006) 

Další film natočný podle více-než-klasické osnovy o problémových dětech, co utvoří pod vedením okolím nepochopeného trenéra úspěšný sportovní tým. Křečovitá snaha o politickou korektnost je naprosto děsivá, ještě že Xzibit byl jen taková ozdůbka, křoví, nebo by jsem neváhal ohodnotit film jako odpad. Hvězdičku uděluji pouze za nápis "Podle skutečné události" a sestřih těchto událostí během titulků.

plakát

Babylon A.D. (2008) 

Upozornění: zaslechl jsem zvěsti o prodloužené verzi, která by měla být výrazně lepší, následující popis se týká jen té oficiální. Tento film u mne drží zcela jistě jedno nej-, nejménší integrita postav, vždyť jednu chvíli říkají a konají jedno, druhou, bez jakéhokoliv vysvěltlení otočí a dělají zase něco úplně jiného. V příběhu se objevují postavy jedna podruhé, žádná z nich pořádně podkreslená a zůstává záhadou proč udělala to nebo ono. Celkově se jedná o akční scény splácané dohromady nádhernými reáliemi, proto ta jedna hvězdička.

plakát

Resident Evil: Rozklad (2008) 

Osobně nevím co si mám myslet, tenhle "film" je naprostý humus narvaný samým klišé až po okraj ... a to ještě nepočítám naprosté nelogičnosti. Kdyby mi bylo dvanáct (a měl místo mozku vařený celer), dokážu si představit že bych se příjemně bavil, bohužel nejsem retardovaný a tak jsem film dokoukal pouze z Resident Evil nostalgie. Malý výčet věcí které mi neskutečně lezly na nervy: - každá postava ja klasicky anime dokonalá, žádné šrámy, žádné nedokonalosti. - členové speciálního týmu S.R.T. jsou naprosto nedisciplinovaní rozcapení idioti na úrovni afrických bojovníků za svobodu. - pokaždé když se na sebe podívají dva charaktery, okamžitě na sebe navzájem zakřičí svá jména. - hlavní hrdinka, ačkoliv profesionální policista se nechává naprosto ovládat emocemi a ohrožuje tak všechny okolo. - i přesto že je hlavní hrdinka sestra jednoho ze záporáků tak není postavena mimo službu nebo odvolána z případu. - taktické informace není problém sdílet s civilisty. - na hlavní příšeru na konci neúčinkují 5.56x45mm NATO náboje ale 9mm z pistole Leona již ano (proboha!!!). - slyšet rádobydrsné řeči od CGI barbíny je vskutku makabrózní. Film měl rozhodně navíc, mohla se z něho stát úžasná řežba s hlubším poselstvím (třeba jako GITS2), bohužel japonci radší zaútočily na jednodušší publikum. * je udělena pouze a jenom za Resident Evil legendu a jeden (slovy jeden11!§§!1) souboj se zombiema. Prostě a jednoduše pokud si chcete uchovat aspoň ten malý dobrý pocit jež po sobě zanechaly Resident Evil filmy z produkce Hollywoodu nedívejte se na toto, pokud samozřejmě nejste retardovaní na hranici debility ... a nezletilí.