Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Sci-Fi
  • Animovaný

Recenze (11)

plakát

Rogue One: Star Wars Story (2016) 

Takový solidní blowjob pro fanoušky Star Wars, což já jsem, ale kdyby tam nebyly všechny Star Wars ikonické věci, tak by to byl velice průměrný film s velmi dobře zpracovanou akcí ke konci.

plakát

La La Land (2016) 

Tenhle film hodně čerpá z toho, že dnes velkých hollywoodských muzikálu moc není, a proto lidi jsou více shovívaví a více se nadchnou pro něco co není k dostání. Ne že by to byl špatný film, to vůbec, dokonce je víc než průměrný, ale svět nemění. Takový poctivě udělaný film, co je zároveň muzikál. Ale Sing Street mě více zaujal než tento film, možná právě tím že jazzu moc nerozumím, ale ne že bych ho nenáviděl.

plakát

Křižovatka smrti 2 (2001) 

Vím že toto není nejlepší film, ale pro mě má velkou nostalgickou hodnotu, myslím že ještě do teďka mám někde zašantročenou VHS nahranou z televize i s reklamami. Český dabing tomu neskutečně přidává, protože když jsem to ze zvědavosti viděl v angličtině, tak jsem to musel v polovině vypnout.

plakát

Heavy Metal (1981) 

Kouknul jsem na to jen kvůli South Parku, abych věděl o jakou že to legendu jde. Furt nevím o co jde, ale nějak mi to nevadí. Nehodnotím, protože na tohle jsem moc mladý. Ale musím říct že jsem si slušně rozšířil obzory.

plakát

Krotitelé duchů (2016) 

Tenhle film si rozhodně nezasloužil tolik kontroverze a publicity, které kolem tohoto filmy vzrostly. Je to obyčejná, trochu podprůměrná SNL komedie jako dalších 20 každý rok hollywood zplodí. Nejlíp uděláme když na tenhle film zapomeneme, přestaneme se o něm bavit a vůbec jakkoliv peněžně podporovat tento film. Budeme mít na 30 let pokoj než to znovu restartují a třeba to příště bude lepší, jakože rozhodně nebude.

plakát

Humr (2015) 

Jsou tady filmy pro ty co vnímají film jako umělecké dílo jako tento film. Pak jsou tady filmy jako Transformers, Grimsy atd. které považují film za zábavu. A co mě tento film naučil, že extrémy stojí za hovno, a že nejlepší je zlatá střední cesta. Pokud chcete umělecké dílo, prosím, koukněte se na to a dáte 5 hvězd. Pokud rádi sledujete aktuální hollywoodské filmy dáte nejspíš 1 hvězdu až odpad, záleží na vaší toleranci. Já dávám dvě hvězdy protože jsem se u toho docela solidně zasmál, aniž by film byl nějak záměrně vtipný. Jsem rád že takové to filmy existují ve světě samých superhrdinských filmů, ale čeho je moc toho je příliš, takže minimálně dalších 10 let žádný takovýto film vidět nechci.

plakát

Hardcore Henry (2015) 

Jako tolik červený jsem nepotřeboval vidět. Ale musím uznat, že akce je velice povedená, místy humorné a celkově povedený a jedinečný snímek, ale znovu něco takového bych nějakou dobu nechtěl vidět, musím pár let tohle rozdýchávat.

plakát

Všichni jsou v pohodě (2009) 

Ze začátku jsem si myslel, že je to nic moc film, ale konec je naprosto emocionální smršť, kterou klidně můžeme pojmenovat Alice. Takhle se mnou už dlouho žádný film emočně nezamával.

plakát

Shrek (2001) 

Kdybych to hodnotil v roce 2003/04, kdy jsem to viděl jako dítě s českým dabingem, který byl podle mě skvělí, dal bych tomu 5 hvězd. Vlastně doteď mám VHS kazetu tohohle filmu. Ale dnes po 15 letech už to přece jenom ztratilo trochu to kouzlo a to hlavně v stáří animace a taky jsem to aktuálně viděl s anglickým dabingem, který je asi taky úžasný, jenom jsem od mala zvyklý na ten český, takže mě to u zhlédnutí furt otravovalo. Skvělí zábavný animovaný film, jen se mi na něj jako dospělému hůř kouká. Dal bych tomu tak 3,5* ale zaokrouhluji nahoru plus nostalgie, takže 4*.