Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Sci-Fi
  • Drama
  • Animovaný

Recenze (91)

plakát

Vidím vás (2022) (seriál) 

Zhruba do poloviny 4. dílu to bylo docela sympaticky mysteriózní a napínavé. Poté se to zvrhlo ve festival absurdních zvratů. Poslední díl už tam jebalo úplně všem.

plakát

Tutorial (2021) (pořad) 

Není to takový trapas, jako kdysi ta fraška s Alim. Ale jinak naprosto zbytečný pořad.

plakát

Expedice: Džungle (2021) 

Vcelku dobře obsazená a zahraná, ale zároveň naprosto epická nuda. Pominu nesmyslný hon za jetelinou, které by si mohli všichni natrhat tři prdele a být spokojení, ale to by ten konflikt pak nedával žádný smysl. Takhle je to jenom blbost. Co je nejhorší, tak naprosto nechutný digitální bordel, na jehož pozadí se všechno odehrává. Už dlouho mi z filmu nebylo tak zle a to mám celkem rád omalovánky od Marvelu.

plakát

1. MISE - Kdo s koho (2021) (epizoda) odpad!

Ten zlotřilý Lukašenko, měli by ho svrhnout. Takže tahle stupidní "ordinace v zelené zahradě" má diváka vychovávat v politických tématech? Co to tam ti scénáristi hulí za sračky, to musí být fakt síla.

plakát

Tiché místo (2018) 

To těm retardů trvalo takovou dobu, než jim došlo, že ty emzáky s přecitlivělým sluchem můžou zmučit nějakým sviňsky vysokým tónem?!? Přišel na tohle ukrutné tajemství někdo další, nebo se zbytek lidstva nechal bez odporu vyhladit, ačkoliv americká armáda má ultrazvukové zbraně? Dvě hodiny nudy, ovšem skvěle zahrané nudy.

plakát

Battle at Big Rock (2019) 

Na konci posledního filmu lidé vypustili do lesa asi 10 velkých dinosaurů, přišlo mi, že od každého to byl jeden kus a k tomu jednoho pterodaktyla. Takže těžko se mohli v lese rozmnožit a ovládnout planetu, když navíc v emerice by na ně hned vyjela banda po zuby ozbrojených rednecků. aby si je mohli vycpané vystavit u krbu. Možnost rozšíření hlavně létavých druhů bych pochopil a to už snad ve druhém díle, kde volně pobíhali po ostrově, ale rozšíření velkých by bylo mnohem komplikovanější. Na film jsem každopádně navnaděný a snad to bude dobrá oddechovka.

plakát

Brave New World (2020) (seriál) 

Naprosté zprznění jedné z nejlepších knih, které jsem kdy četl. Kniha to není dlouhá, Huxley v podstatě na pár stránkách nadnesl hluboké dystopické myšlenky, které při pohledu na dnešní svět jsou aktuálnější, než kdy dřív a věřím, že tímto směrem skutečně civilizace půjde. Obsahově to ovšem nestačí na seriál. Tvůrci tedy museli, nebo chtěli, děj upravovat, vycpávat, prznit a pro mě bylo utrpení dokoukat vůbec první díl. Z předlohy by byl v dobrých rukách výborný film s uzavřeným koncem a zajímavou pointou.

plakát

Birds of Prey (Podivuhodná proměna Harley Quinn) (2020) 

Film začal někdy po hodině a dvaceti minutách stupidní koláže s časoprostorovými přesuny, vysvětlivkami a budováním charakteru hlavně Harley, která celou dobu byla za úplnou pitchu. Narozdíl třeba od takového Deadpoola , který byl vlastně v jádru dobrák s přece jen nějakými pozitivními vlastnostmi, a se kterými se divák může nějakým způsobem ztotožnit, Harley Quinn byla kráva od začátku až do úplného konce. Ve finále jediná jakž takž sympatická postava byla Huntress. Choreografie bojů připomínala ochotnické divadlo a scény, kdy borec se samopalem dojde na metr, aby mohl dostat pálkou přes palici, byly doslova ubíjející. Možná, kdyby film nebyl tak roztříštěný svým vyprávěním a kdyby hlavní postava nebyla úplná pizda, asi by se na to i dalo podívat. Tohle jsem dával po částech asi na desetkrát a víckrát to už vidět nechci.

plakát

Jednotky vesmírného nasazení (2020) (seriál) 

Pár novinových článků seriál označovalo za americké Kosmo. Ovšem to české bylo mnohem lepší, vtipnější, sarkastičtější i politicky nekorektnější. Malkovich je tu nevyužitý a Carell mi přijde, že ho to vlastně vůbec nebaví. Pár úsměvných momentů v seriálu je, ale celé je to takové nemastné neslané.