Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Krimi
  • Akční
  • Dobrodružný

Recenze (707)

plakát

Luxusní domy (2017) (seriál) 

Domy jsou nádherné, až na to že většinou z papundeklu a co fakt nemůžu, jsou všudypřítomné bodovky, i kolem luxusních lustrů. Ovšem mám vždycky chuť vypnout zvuk, protože ten komentář se fakt nedá!!! To je samé superluxusní, bohatí a slavní, bohatí, superbohatí, boháči, superboháči, celebrity a pořád dokola, 100x v jednom díle. Všechna různá pochvalná adjektiva se tu překládají slovem úžasné. A nejlepší je výraz majestátné. Naposledy jsem nevěřícně kroutila hlavou nad termínem gruzínský dům. Debilní překladatel/ka zná asi jen Georgii jako Gruzii a tak Georgian house přeložil/a tímhle debilním termínem!

plakát

Red Hot Chili Peppers živě v Slane Castle (2003) (koncert) 

Jeden z nejlepších koncertů, co jsem kdy viděla, bohužel ne naživo...Jediné mínus je, že tam nejsou skladby, co ještě nebyly napsány:-) Nádherná atmosféra, závidím všem, kdo to zažili. Když dali RHCP fanouškům vánoční dárek v podobě návratu Johna Frucianteho, skákala jsem do stropu a chystala se do Florencie na festival, kde měli být ještě Guns´n ´Roses a Green Day - kombo snů. A pak debilní korona. Tak snad se jednou dočkám. A možná zatím vydají desku.

plakát

Red Hot Chili Peppers: Snow (Hey Oh) (2006) (hudební videoklip) 

Moje nejoblíbenější písnička od RHCP! Neskutečně pozitivní! A mimochodem riff patří mezi 10 nejtěžších....

plakát

Red Hot Chili Peppers - By the Way (2002) (hudební videoklip) 

Viděla jsem interview, kde RHCP mluvili o natáčení tohohle klipu, kdo co dělal sám a na co měl kaskadéra. A Chad Smith to zabil:"I did all my stunts by myself" (všechny kaskády jsem si dělal sám). Jinak ten taxikář, co se pak ještě objeví v Universally speaking, aby donesl Anthonymu až na pódium časopis, co si předtím zapomněl v jeho taxíku, je teda neskutečnej a výbornej týpek!

plakát

Lakomec (2020) (divadelní záznam) 

Už kdysi jsem tu psala, že Bolek Polívka by byl skvělý Lakomec a taky že jo! Nejlepší! Konečně jsem to viděla! A bylo to určitě nejlepší divadlo, které jsem kdy viděla, samozřejmě když pominu návštěvy divadla s dcerami a posléze i vnučkami,které jsou pro mě památné pro "to okolo" a ani ne tak ne pro samotná představení. Viděla jsem totiž představení v Biskupském dvoře, což je nádherné a magické prostředí s výhledem na Petrov (pro nebrňáky - to jsou ty věže na desetikačce:-)). Co ale z toho už tak bezvadného divadla udělalo to nejlepší ever byl déšť, co se spustil o přestávce. Ta se tedy trochu protáhla, dokud déšť nezeslábnul a hrálo se dál. A pak přišel fakt slejvák. A oni to dohráli! S neuvěřitelnými improvizacemi, promočení, ale dělali si z toho srandu, perlili úplně všichni, kromě Bolka hlavně Michal Isteník. Moliére by měl radost a byl by na ně pyšný! Když pak dávali televizní záznam, bylo to fajn, ale proti tomu naživo to bylo suché - chyběl ten déšť:-)

plakát

Jeden den ve Francii (2015) 

Po skvělém Jednom dni v Itálii velké očekávání jednoho dne v mé stejně milované Francii a pak bohužel o to větší zklamání. Nečekala jsem profláknutá klišé, tedy "Prováns" a samou Paříž, ale přece jen mi tam chyběla ta pestrost a větší spád, co byly u Itálie. Přišlo mi, že všechny části byly moc dlouhé a zbytečně podrobné, i když zajímavé. Nejvíc mi vadilo, že to celé bylo takové nefrancouzské, bez šarmu, studené, bez humoru, suché.

plakát

Jeden den v Itálii (2017) 

Miluju cestopisy a Itálii, takže na tenhle jsem se moc těšila. Nezklamal! Krásné záběry, spousta nových informací, určitě se ráda podívám znovu! Naproti tomu Jeden den ve Francii mě hrozně zklamal, věnoval se prakticky jen průmyslu, technologiím a vždycky až moc dlouho. Země tak pestrá po všech stránkách by si zasloužila i pestřejší mozaiku....

plakát

Trapný padesátky - Buchta pro Bohouše (2017) (epizoda) odpad!

Myslím, že všechny ty hnusné čarodénice včetně Obermannové byly trapný už od narození, ne-li od přirození....Když točí debility soukromé TV stanice, tak je to strašné, ale asi to svoje publikum má a vyplatí se to, jinak to okamžitě ukončí a natočené nepodarky odvysílají v horším a pak nejhorším vysílacím čase. Ovšem když povinné koncesionářské poplatky utrácí veřejnoprávní televize za takovéto ultramegakokotiny, je to snad na žalobu! A to nemluvím o neaktuálních a navíc ulhaných zprávách!