Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Horor
  • Sci-Fi

Recenze (111)

plakát

UčíTelka (2020) (pořad) odpad!

Kolosální retardovaná pičovina, která ničemu neprospěje a z dětí udělá tak maximálně další lajnu dementů. Výborně ! VÝBORNĚ !! Jste schopni zopakovat slovo, jaké to bystré děti... Ano, škoda slov, ale když jsem zde zahlédl to množství hvězd, bylo nutno reagovat. Také nevím, ve kterých ústavech nabrali ty nesypmatické učitelky, jenž během své limitované dvacítky ani mnohdy nevypotí jednu kloudnou větu z huby přes svoje šourky na xichtech. Na ranní zeblití pro někoho možná dobrý.

plakát

Dětská dopravní policie (2016) (pořad) odpad!

Je neuvěřitelné, kam až dětská hovnovizní tvorba je schopna a ochotna klesnout. Právě jsem protrpěl deset minut těžkého vymývání mozku; a že jsem už na něco zvyklý! Plnění zbytečných a nesmyslných případů pod taktovkou umělé inteligence, která omezuje pravidly myšlení (snad jen) tří spratků, co se rozhodli hrát na cajty, je veškerou náplnění této sračky. O dialozích se odmítám bavit, protože prakticky ani není o čem, neboť vyblitý odpad nelze zformovat do jedne srozumitelné věty. Jak odporně programové, že tamní umělá inteligence usídlená v prošlém notebooku řeší převážně svůj zánik. Jak úchylné, že dětská přechytralá cajtka, co ještě nebyla ani u zápisu, má nalakované nehty. Jak tupé, že její dva nemyslící policejní partneři mají účes toho zmrda biebera. A jak otřesné, že je někdo schopnej propůjčit své smrady takovému výplachu. Vždyť tamní aktéři vypadají, že neumí do deseti počítat, natož aby úspěšně dočetli do konce jednoduchou větu. Neměly by si kurva tyhle herecké "hvězdy" hrát na něco víc, než je buzerující dementní dopravní policajt?! Ad místní hvězdy - o to právě jde, že je to pro dětské diváky. Pokud se jim bude i nadále nekončící řadou sraček odrovnávat myšlení, tak z nich bude opět růst jen další nekonečná řada sráčů. Tohle přeci nemůže být na ocenění hvězdou.

plakát

Sinister (2012) odpad!

Než Scott Derrickson definitivně přišel o koule a zadusil sám sebe křesťanskýma zvratkama, natočil námětem celkem nadějně vypadající horor. Co se budování atmosfěry týče, vyobrazení hlavního zabijáka, mix zvuku i doprovodné hudby, viděl bych to bezchybně. Je zde, jak už to většinou bývá, řada nezpochybnitelných 'ale', jenž nakonec převážila celý tento unikát do prdele. Přebytek implicitních scén a trapné moralizování hlavního hrdiny vnímám velmi bídně. Dále pak otravné vození diváka za ruku, (zase) odporná snůška smradů i závěrečná pointa, která je až moc ohraná a průhledná, takže nějaké to obohacení se ani náznakem neděje. Pokud je nějaký důvod, kvůli čemu stojí vidět Sinister alespoň jednou celý do konce, jsou to jistě lekačky. Může nás to ale dostat ke hvězdám? Ani omylem!

plakát

Stáhni a zemřeš (2019) odpad!

Hahahahaha... Já se teda pobavil, takže proč odpad? Protože je to dementní! Už na začátku chcípne jediná snesitelná postava jako první a těm všem ostatním to s radostí upřímně přejete bez výjimky. Tak stupidně napsanou kledbu snad ani nejde napsat. Vše to navíc bazíruje na nesnesitelném, omezeném a směšném čase, který technicky neexistuje, ale na něčem ta sračka stát musí, čili když nejste schopni sepsat alespoň lehce nadprůměrný odpad, tak končíte tady. Samotná neměnnost ~ nezměnitelnost je v hororech absurdní a stále více otravná, tudíž je po pár minutách jasno, jak to o 70 minut později skončí. Pokud i tahle umocněná SRAČKA tolika lidem stačí k tří a více hvězdičkové zábavě, tak Já si už můžu jen kreslit ochranné Merkaby, aby vám co nejdříve ty hvězdy došly. (Updated to 3.0)

plakát

La Llorona: Prokletá žena (2019) odpad!

Zase ta předvídatelnost na každém kroku, stupidita charakterů i záplava očekávaných lekaček v podprůměrné, ač ne úplně nejhorší, duchařině. Jedna směšná kledba v totální absenci logiky, jeden zachránce Tuco Salamanca ani jeden zmoudřelý 'former Jaffa master of Chulak' - slavný Bra'tac nic nezachrání z Mého pohledu. Celkem jsem si užil kameru i prvních patnáct minut režie, ale klesá to do průměrných sraček hodně rychle. Až do konce jsem marně čekal na nějaký svěží závan a inspirující překvapení, jenže se nedostavilo vůbec nic. Jen další marné uplakané strašení, které chce být děsně moc hororem, akorát mu to vůbec nejde.

plakát

Akta X (1993) (seriál) 

Místy úchvatný seriál s tu a tam geniálním dílem napříč každou sérií. Co je to ale platné, když převažují dementní části, kvazi-humorné (horší než dementní) epizody nebo křesťansko-rodinné úlety (horší než demence a rádoby humor dohromady). Navíc je ještě o to horší fakt, že kvalita mytologických epizod míří akorát tak do prdele od smrti Deep Throat postavy. Scully se bohužel většinu času chová jako úplná zabedněná kráva a její největší 'open-minded process' je tak pouze pohlazení křesťanského kříže na krku, když se jí občas úplně rozpadne její vědecký svět, ve kterém všechno (ne)ví. Opravdu zábavné, stejně jako Mulder, který přes řadu bezvadných hlášek se i tak chová až příliš často jako vyšinutý kretén, jenž není schopen ovládat své impulzivní chování. Máme tu v součtu další příklad, kdy se seriál vykurvil a těch pár famózních dílu se skrz ty sračky nevyplatí dohledávat a sledovat. Náš skutečný svět je navíc mnohem barvitější, než všechny podobné záhadné příběhy dohromady, takže udělejte sami sobě laskavost a s klidným svědomím tenhle hodně zestárlý odpad z filmotéky vymažte, aby vám nepřekážel v rozhledu kolem sebe...

plakát

Sexuální výchova (2019) (seriál) odpad!

To je humor, že bych oprcal domov důchodců. Nyní alespoň vím, jak v prdeli je Dana Scully a jak odporně nehodící je 'Prdela Máslopole' v hlavní roli. Nezapomínejte, že jste ''today's generation zoomers'', takže musíte šukat, šukat a šukat. Pokud se odvážíte místo šukání třeba číst byť jednu stránku z nějaké knihy, budete automaticky označeni za 'ultra weirdos', vyřazeni na okraj teen-studentské společnosti a šukanováni do konce vašeho studia. No Já nevěřím svým vlastním očím, jak dobře je to tu hodnocené?! Něco tak špatného snad ani nemůže existovat! Oni i při každém šukání používaj zkurvenou šprcku!! Smysl nula, intelekt možná v podobě malého zrnka hluboko v análu, ale takový je dnešní svět, že? Šukat všechno, co se hýbe a vždy jedine s kondomem. Dokonce i vstupní cesta do školy musí připomínat vagínu, jinak by jim tam nikdo nechodil. Nemluvě o nebývalé retardaci tamních negrů, protože je evidentně stále vysoce přetěžké napsat pro obyčejného negra obyčejnou postavu, i když tyhle jejich pseudo-role pro dementní populaci jsou momentálně asi v kurzu. Tudíž nepřestávejte šukat ani ve spánku a pokud cestou neojedete minimálně čtyři děvky, co vám automaticky roztahují nohy, tak jste odporní buzeranti. Šukání je to jediné, na čem záleží. Šukejte učitelky, vyšukejte si známky i tituly, ošukejte celou rodinu i vlastní dcery! Šoustejte vše, co se jen trochu hýbe a v případě, že si ještě zahulíte a vemete lsd, tak bude mrdání všeho živého i neživého ještě o level výše. Jebání zdar!

plakát

Pod zemí (2014) odpad!

Proč musí zažitý koncept hororu vždy tak totálně zkurvit téměř celou stopáž filmu? Námět měl přitom tak našlápnuto a rozhodně si žádá lepší zpracování, kde nebudou chodby navozovat pocit místa ukvapeného vystěhování bezdomovců a těžce retardované chování nesympatických herců nebudete chtít po pár minutách radikálně utnout z pohodlí vaší domácí sedačky. Též symbolikou je to smutně na úrovni mateřské školky, a vlastně celé je to taková dobrodružná rychle ubíhající pohádka s žel malou hrstkou velmi dobrých lekaček. Na hvězdu to ale nemá ani zdaleka, takže místnímu hodnocení ještě může být produkce vděčná. Plno nelogičností v děravém scénáři je vskutku za trest dodívat do docela povedeného konce, kterému však naprosto unikala jakákoliv gradace. Vrcholem trapnosti je zde pak 'kámen mudrců', jehož trapnější zpodobnění jsem doteď opravdu neviděl. Pokud někdo potřebuje trefný příklad toho, proč film a především žánr hororu mele z posledního, je tento paskvil ideálním příkladem. A ač se považuji za milovníka ruční kamery, tak zdejší obrazy Mi přišly těžce bez nápadu, utopené v další obyčejné duchařině.

plakát

Suspiria (2018) odpad!

Těch vrstev tam sice bylo hodně, ale každá z nich směšná nebo zbytečná. Příběh, respektive celé pozadí se mohlo krásně rozrůst, jenže produkce byla jiného názoru, takže zbyly jen pohledy na nahé fyzické těla tanečnic, za které hvězdy nedávám. Vůbec Mi také nejde do hlavy ta idea remaku u snímku nevalných kvalit, který se v červených číslech udržel jen z trapného soucitu místních uživatelů. Suspiria v moderním hávu není hlavně ani žádný horor a celkově atmosférou nijak za svoji dlouhou stopáž nepohltí. Trapně vyzní aj ty snahy mluvit anglicky se silným německým přízvukem. Jinak hlavní ex-nacistický dědek stále ve své pozici zkušeného psychologa nevěří na čarodejnice a nic ho samozřejmě nepřesvědčí až do samotného závěru. Žádná obměna v příběhu a výsledný 'shocker' sice dává svým způsobem smysl, ale vůbec nijak nepřekvapí. V případě, že máte rádi tanec, tak to pravděpodobně dokoukáte s otevřenýma očima, v opačném případě tenhle nezajímavý výkal spláchnete do hajzlu po první hodině.

Ovládací panel
55. nej uživatel USA
4 body