Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Krimi
  • Akční
  • Pohádka

Recenze (75)

plakát

Monstrum (2022) (seriál) 

Výkon Evana Peterse byl prostě... fenomenální.  Je to mrazivé, velice depresivní a velmi náročné na sledování. Pouze pro silné povahy, i přesto, že těch skutečně nechutných scén moc není. Nespustil jsem z toho oči až do konce, bylo to velmi silné. Vyzdvihnout taky musím výkon Jeffova otce v podání Richarda Jenkinse!

plakát

Dvanáct měsíčků (2012) (TV film) 

Brutální Žilková! Příjemná hudba, fajn Maruška i parta měsíčků... a to je tak všechno. Jestli si ale nějak představuju macechu, tak tu v podání Žilkové!

plakát

Narušení (1999) 

Skvělé herecké výkony - zvlášť oskarová Angelina hrála jako o život. Film jako celek ale upadne v zapomnění. Čistý průměr.

plakát

Čertí brko (2018) 

Čtvrtá hvězda za Judit Bárdos. Pekelná baba.

plakát

Ve jménu vlasti - Série 2 (2012) (série) 

Co napsat o druhé sérii, abych nespoileroval? 🙂 Jen asi to, že si snad u žádného jiného seriálu nepamatuju, že by mě závěr série takovým způsobem úplně uzemnil. Tady se to povedlo... závěrečný dvanáctý díl byl neskutečně... silný. Jestli jsem ještě v průběhu této série uvažoval kvůli jedné nelogičnosti o nižší známce, tak poslední díl mě posadil na zadek, onu nelogičnost vysvětlil, vše si sedlo jako prdel na hrnec a já solím 5 hvězd. A stydím se, že jsem pochyboval 🙂

plakát

Služka (2021) (seriál) 

Andie MacDowell v roli potrhlé matky byla okouzlující! Silně feministické, kromě jednoho byli všichni chlapi vykresleni jako násilničtí zmetci... ale co, hlavně, že to funguje. Ano, funguje.

plakát

Strach nad městem (1975) 

Belmondo kaskadér! Jen za ty fyzicky naprosto náročné kousky bych vypálil 5 hvězd, ale nemůžu přehlížet ty strašné díry ve scénáři. Ta finální scéna s vrtulníkem je hodně špatný vtip - komisař se dvakrát odrazí od okna a padouch nic neslyší? Neslyší ani ten vrtulník? A co ta škrtící scéna?  No nic, no... Ale Belmondo je boží!

plakát

Bezva finta (1985) 

Společně s Mužem z Acapulca je tohle Belmondova nejlepší komedie. Naprosto originální způsob vyloupení banky, skvělá hudba a ten závěr... ten závěr! Finální scéna na římském náměstí se nesmazatelně zapsala do mého srdce.