Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Publicistický
  • Krimi

Recenze (192)

plakát

Banik!!! (2018) (TV film) odpad!

Já to sice všem fanouškům Ostravského týmu přeji a stejně tak všem nadšencům ať už do sportu nebo do dokumentů jako takových. Ale mě to ani nezajímá ani nebaví. Tak proč za to mám platit? Takže prosím, klidně se u tohoto dokumentu bavte a užijte si jej. Ale pro mě je to totální zbytečnost.

plakát

Dukla 61 (2018) (TV film) 

Tak tohle je po dlouhé, zatraceně dlouhé době, velmi slušný snímek z dílen České televize.

plakát

Star Trek: Discovery - Usmíření (2018) (epizoda) odpad!

Tak jsem se na to konečně dodíval... a teď žádám o povolení se jít vyzvracet, protože z tohohle hnusu co si hraje na Star Trek je mi fakt sakra šouflo.

plakát

Trója: Pád města (2018) (seriál) odpad!

Zk.rvená politická korektnost. Omlouvám se, ale jinak to už opravdu říct nejde. A pojetí BBC je: "Pojďme rozkopat světové dějiny." NE... prostě ne. Tohle je... ne. Pro tohle prostě nemám žádný smysluplný výraz. A´t už slušný či sprostý. Na tohle prostě fakt nic nemám.

plakát

Včelka Mája: Medové hry (2018) 

Já vím... je to dětský film. A jo... já už nejsem dítě. Ale prostě a jednoduše Včelka Mája byla součástí mého dětství. Nevím... prostě se ve mě více drží ta "stará" Mája. Tohle pro mě prostě nefunguje.

plakát

Četníci z Luhačovic (2017) (seriál) odpad!

No mám-li to hodnotit proti jiným počinům ČT (Trpaslík, Nádraží), tak tohle je zlaté. Ale ČT má poslední dobou nižší a nižší laťku. A co se Četníků týče... po jednom díle, je těžké hodnotit. Ale popravdě? Je to celé takové těžkopádné, křečovité a roztahané. Ale dejme tomu, že jsem ochotný se podívat na další díl a pak se uvidí. DOPLNĚK: Ne. Nechytilo mě to, nebaví mě to a nechci se na to koukat. Je mi to líto, ale prostě ne!

plakát

Dámská jízda (2017) odpad!

Komedie? Tohle? Dobrá rada. Ušetřete si zdraví a od tohohle dejte ruce pryč!!!

plakát

Holky na tahu (2017) odpad!

Alternativní název: Blbý příběh blbých slepic

plakát

Chicago Justice (2017) (seriál) 

Tento seriál byl dobrý pokus o přidání dalšího kousku do Chicagské série. Ale tím to tak nějak skončilo. Tedy není, či spíše nebyl, to špatný seriál. Ale tak nějak se dalo čekat srovnávání se zavedenými Chicagskými seriály. A v tomto směru prostě Justice neměl šanci.

plakát

John Wick 2 (2017) 

Více akčněji laděné než jednička, ale stále velmi dobrý snímek, který stojí za shlédnutí.