Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Krimi
  • Akční
  • Animovaný
  • Fantasy

Recenze (3)

plakát

Boj s časem (1996) (TV film) 

Osobně jsem rád, že návazně na film nevznikla nová série. Celý film je tak nějak hloupě postavený. Už od malých detailů (jako návrat ke klíčí 3 doktora, proč ten vzhled nemohl zůstat jako u předchozího? Změna interieru TARDIS bože co to má být) až po takové věci, jako doktorovu regeneraci (myslím si, že by zregeneroval rozhodně dřív, a nenechal by to zajít tak daleko). Čekal jsem velkolepý návrat Vládce a místo toho tohle. Zvláštní je i začátek celého příběhu, když je doktor postřelen, myslím si, že tvůrci mohly pracovat i s tímto motivem, a nenechat ho jen tak, jako něco se stalo. Jediným pro mě pozitivním je sedmý doktor (Sylvester McCoy) a jeho gumový medvídci a snad i jeho nová regenerace (Paul McGann), kdo ví, třeba by z něj byl dobrý Doctor Who. Takže za mně 2*.

plakát

Kredenc (2014) (pořad) 

Na začátku snad ještě vtipné ale pět sérií už je fakt moc. Humor postupně upadá, scénky se opakují, není to jako na začátku. Všeho moc škodí, dávat každý týden v pondělí pořad, původně zamýšlen jako satirický, no časem spíše trapný, zasloužil by s pauzu a návrat s novými nápady a parodiemi. Suma sumárum v tuto chvíli 2*.

plakát

Hviezdna párty (2016) (pořad) 

Výjimečně má slovenská verze celkově lepší hodnocení než česká, wau. Stále více si uvědomuji, jak jsem nejspíš nenáročný. Jednoduchý vtip, žádné násilné, povedené provedení původní licence, osoby známé z Markízáckých pořadů. Během šesti dílů, které byly doposud odvysílány, mi vadil pouze Thomas Puskailer - trapně zábavný, nebylo rozumět. Jinak celá show pěkně provedena. A především super moderátor. 5*