Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Sci-Fi
  • Krimi

Recenze (15)

plakát

Mira (2022) 

Ruská patetická nedokoukatelná sračka s naprosto precizní technickou stránkou.

plakát

Andor (2022) (seriál) 

V rámci SW jsme něco tak komplexního možná ještě neviděli. Nejsem velkým fanouškem celého SW vesmíru natož pak sequelového a podle mě dost podprůměrného Rogue One a když jsem se tedy dozvěděl o preqelovém seriálu moc sem nejásal. Ze seriálů se mi líbila jen první sezona Mandaloriana, druhé dva hrané seriály jsou podle mě naprostý sračky. Nicméně Andor dokázal, že se dá v rámci SW vytvořit něco dospělého, uvěřitelného a hlavně něco s pěknými efekty bez CGI bordelu. I když už vlastně víme jak Andor dopadne, těším se na další sérii. Za mě první série naprostá bomba..

plakát

Předávkování (2022) 

Klišoidní, nudný a předvídatelný regionální akční krimi. Před půlkou sem to zalomil, to se fakt  nedalo. Pět hvězd si doufám těch pár šílenců dává za to, že to dali do konce.

plakát

Vesper Chronicles (2022) 

Krásný, ale blbý nebo teda spíš hodně blbě zahraný a napsaný.

plakát

Farzar (2022) (seriál) 

Brickleberry je geniální, Paradise PD je super, ale Farzar je potřetí to samé a bohužel to nejmíň vtipné. Hoši by už pomalu potřebovali dohled a neopakovat se pořád dokola, škoda vesmír mi na ty jejich prasácký džouky přišel celkem zajímavej.

plakát

Všechno, všude, najednou (2022) 

Naprosto chápu jakékoliv hodnocení, někomu to holt sedne a někomu ne. Dvojice autorů nám servíruje při poměrně solidní stopáži nejen mix všech možných žánrů, postav, prostředí, ale především emocí a o ty podle mě jde u filmu nejvíce. Zatímco většinu nejen letošních spektáklů sem po pár minutách vypnul tak v tomto případě mě příběh i herci dokázali naprosto nadchnout. Tolik nápadů a pomrknutí na spoustu filmů sem už dlouho neviděl. Nejvíc sem myslel asi na Matrix, který byl pro mojí generaci tzv. utvářejícím filmem.  I zde je na poměrně banální premise tj. boj dobra se zlem vystavěn skoro až filosofický opus o vině, odpuštění, nenaplněných očekáváních a spoustě dalšího. Třešničkou na dortu jsou jedny z nejoriginálnějších soubojů za hooodně dlouhou dobu. Film určitě není bez chyb, ale v tom multivesmírném komixovém šílenství říznutém Netfixovskou prázdnotou je to pro mě naprostá perla a budu oba pány dále sledovat. Jak by řekl můj syn S tier.

plakát

MovieZone Live! (2010) (pořad) 

V reálu asi dost nesourodá partička filmových nadšenců nicméně v této podobě nejlepší nejen filmový podcast na české scéně. Vědomosti, vtip, nekorektnost má to naprosto vše. Doufám, že to klukům vydrží ještě nejmíň 20 let.

plakát

Piklírna (2021) (seriál) 

Hodně příjemná záležitost.

plakát

Vdovy (2018) 

vyhajpovaná sračka..