Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Horor
  • Akční
  • Sci-Fi

Recenze (261)

plakát

Slender Man (2018) 

Hodně slabý "horor", který snad nemůže vystrašit ani diváky, kteří jsou ve stejném věku jako hlavní postavy. Děj předvídatelný, bubáka téměř nevidět a ta hodina a půl pro mě byla téměř nekonečná. Viděno v televizi - jít na film do kina, nejspíš bych za to sama sobě musela nadávat. Nedoporučuji.

plakát

Rivalky na hrazdě (2016) 

Film se sportovní a vztahovou tématikou, určený spíše teenagerům. Děj je poměrně předvídatelný, ale příběh jakž takž drží pohromadě. Žádná katastrofa to není.

plakát

Loď lásky (2011) 

Příjemná a lehká komedie, která však leckoho dovede a může potěšit. Není slaboduchá, nevyskytují se zde nevkusné vtípky a při troše dobré vůle jsou situace, do nichž se hrdinové dostávají, i vcelku uvěřitelné. Pro milovníky situačního humoru film jako dělaný.

plakát

Poustevníci (2016) 

Drsný, leč reálně působící film v kontextu horského prostředí, v němž se odehrává. Vnímavý divák si spoustu explicitně nezobrazeného dovede snadno domyslet. I proto je celkový dojem z viděného tak neutěšený. Není jednoduché se na to dívat, přesto nelituji...

plakát

Řbitov zviřátek (2019) 

Ctitelé a milovníci Mistrova díla by si měli dobře rozmyslet, zda film OPRAVDU chtějí vidět nebo ne. Já jsem ze zvědavosti ten neuvážený krok udělala. Kdyby tvůrci uvedli, že je film "volně na motivy" Kingovy knihy, i tak by lhali. Tvrdit, že předlohou je stejnojmenná kniha, je bohapustá lež a drzost. Nemám nic proti inovacím, ale tohle je až urážlivé. Dvě hvězdičky jsou za herecké výkony, jinak film nemá cenu hodnotit - absolutně nijak nevyčnívá z plejády dnešních hororů, které jsou předkládány divákům.

plakát

Prodám šéfa zn. spěchá (2006) 

Film, který mě moc nezaujal. Když už se zde vyskytlo něco vtipného, přišlo mi to poněkud křečovité a ne moc k zasmání. Takové nicneříkající dílko, u kterého kdyby se mě za půl roku někdo zeptal, o čem to bylo, horko těžko bych z paměti lovila nějaké detaily...

plakát

Hellboy: Královna krve (2019) 

Jelikož nelpím na del Torově stylu, oprostila jsem se v tomto směru od jakýchkoli přehnaných očekávání, no a nakonec jsem byla příjemně překvapena. Film o rohatém je prostě docela jiný, než předcházející dva. Co mi trošku vadilo, byla přemíra hlášek, které měly být vtipné a ne vždy se to podařilo. Naopak velkou radost jsem měla z několika docela brutálních scén. Tenhle film asi diváky dost rozdělí, hodně jich bude zklamaných, protože se ubírá docela jinou cestou.

plakát

Smrtelné stroje (2018) 

A co na to říci...? Snad jen, že potenciál zůstal nevyužit a ani charismatický Hugo Weaving toto "dílo" nemohl zachránit. Přežití a osudy postav mi byly vcelku ukradené, i když vzhledem k předvídatelnosti děje v tomto směru nebylo moc co řešit. Nestává se mi často, že bych litovala času, stráveného v kině, v tomto případě však bohužel ano...

plakát

V jako Vendeta (2005) 

Až se skoro stydím za to, že tento snímek tak dlouho stál mimo moji pozornost... Nicméně svou chybu jsem napravila a s radostným pomlaskáváním můžu pravit, že se jedná o zvláštní, netradiční (a výtečný) film. Donutí diváka k zamyšlení a ta proklatá maska, kterou V ne a ne sundat, dráždí až k zbláznění... Divák je nucen po celou stopáž filmu si vystačit s podmanivým Weavingovým hlasem, což však shledávám za dostatečně uspokojivé. Podotýkám, že komiksovou předlohu neznám, a proto se k filmu nemohu vyjádřit z tohoto hlediska.

plakát

Žena z mých snů (2012) 

Osud dvou hlavních postav mi byl tak nějak ukradený, protože mi oba byli nepříliš sympatičtí. Leč byla jsem zvědavá, jak bude logicky vysvětlen děj ve dvou časových úsecích, takže jsem statečně vydržela až do konce. Nenáročný film na odpoledne, kdy nemáte nic lepšího na práci a jste tak líní, že se vám ani nechce přepínat na jiný kanál.

Ovládací panel