Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Krimi
  • Akční
  • Dokumentární

Oblíbené seriály (10)

Misfits: Zmetci

Misfits: Zmetci (2009)

Hustý seriál s perfektníma hercema, hlavně představitelé Kelly, Simona a Nathana + krásná Alisha. Tenhle seriál nakopává zádek americkým Heroes velmi výrazně. V tomto seriálu není nic svaté ani Ježíš. Parodie na kde co. Buráky mě dostaly a první gang slušňáků taky. Bavil jsem se u toho náramě. Ano je to sprosté, hlavní hrdinové často šukají, berou drogy, mluví jak kanáli, ale je to prostě perfektní. Samozřejmě, že některé díly jsou místy slabší než jiné, ale celkově si celé dvě série drží velmi vysokou úroveň. Za málo peněz hodně muziky.

Most

Most (2011)

Výborné, mrazivé, skvěle natočené, Bodnia paráda i kolegyně s jakýmsi sociálním syndromem (aspergenuv nebo něco tak). Jak první tak druhá série jsou skvělé i když začátek trochu trvá než se rozjede. Nemám proti tomu vůbec nic. kamera i scénář perfektní, herecky skvělé.

Temný případ

Temný případ (2014)

Výborné. Pomalejší tempo, depresivní prostředí, skvělí herci. První dva díly jsou takové seznamovací a pak se to rozjede a graduje to až do konce. Dva detektivové jsou natolik rozdílní, že to asi více nejde, ale o to je to zajímavější. Mě to bavilo a dal jsem i 4 díly za sebou. Našlapaná krimoška. Druhá serie 2*, fakt špatné, z nostalgie k první sérii nechám 5*. Druhá je dost o ničem, jak herecky je to dost slabší, scénář je fakt o ničem, dobré jsou jen poslední dva a půl dílu. Je to rozplizlé, krimi je dost upozaděno a řeší se nějaké splíny hlavních postav, dost nepodařené.

Vražda

Vražda (2007)

Parádní seriál točící se kolem jedné vraždy mladé studentky. Vyšetřování komlikuje to, že v podstatě nikdo z lidí kteří se kolem ní pohybují neříkají pravdu a policije se točí v kruhu a vypadají dosti neschopně. Seriál neleží pouze na lince vyštřování, ale je tam zahrnuta i politická linka a linka rodinných problémů rodiny objeti. Seriál je vytvořen a zahrán s typickou severskou precizností. Jsem zvědav na další dvě série.