Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Krimi
  • Akční
  • Dokumentární

Recenze (1 276)

plakát

Nikdo (2021) 

Pecka, komedie jak sviňa. Kombinace Ramba, Komanda, Johna Wicka, Sam doma 1 a 2.

plakát

TY (2018) (seriál) odpad!

Sračka. Nuda, rozhovory o hovne, herecky katastrofa.

plakát

Na druhé straně (2010) 

Tak to vyla síla. Drsné. Dobře zahrané. Tohle seveřani dobře umí. Nepříjemný film o domácím násilí, alkoholu, slepé lásce, dětech.

plakát

Clark: Hvězdný zločinec (2022) (seriál) 

Životopisny serial o neuvěřitelném kokotovi. 6 dílů mintrvalo několik měsíců. Boha jeho proč se toto točí.

plakát

Po životě (2019) (seriál) 

Sorry to je fakt sracka. Nikam se to neposouva, kazdy dil je stejny jak vejce vejci. Po dvou seriich mam dost. Dalsich 6 dilu mi bude trvat tak pul roku. Nuda a seď, jedna série by stačila.

plakát

Příběh Beastie Boys (2020) 

Za mě nelze jinak než 5* Beastie Boys jsou prostě srdcovka, mé mládí, legenda a to od doby co jsem poprvé viděl Sure Shot na Esu s Pergnerkou. Prostě a jednoduše TOP světová kapela. K dokumentu můžu mít výhrady jako absence DJ Hurricane nebo Mixmaster Mike a odflaknutý závěr kariéry. Po Hallo Nasty bylo ještě další alba, třeba výborné To the 5 Boroughs.

plakát

The Deuce: Špína Manhattanu (2017) (seriál) 

Pecka toto mě fakt bavilo, vývoj prostředí, vývoj postav, vývoj společnosti, vývoj morálky. Paráda. herecky samozřejmě luxus, co by se taky dalo čekat od Franca a Gyllenhaal.

plakát

Zrádci (2020) (seriál) 

Přestylované. Nesmyslné lokace jako kancly v kostele. Bez účelu jenom ny styl (borec ve žluté). Katastrofální zvuk, kdy některé dialogy nešly vůbec slyšet. Hudba monotóní stupidní novodobý hip hop, což tedy mělo asi sedět k hlavnému hrdinovi. Herecky to ušlo, scénář ok. Nicméně Poláci jsou úplně někde jinde viz Oslněni světlem, kde bylo snad vše lépe udělané a nejmarkantnější rozdíl byl ve zvuku a hudbě.

plakát

Drahokam (2019) 

Uřvaná sračka s naprosto dementni hudbou. Horší hudbu jsem ve filmu snad neslyšel. Film o dementovi, který furt řve a podělává koho může. Už dlouho jsem se u film takhle nenasral.