Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný
  • Rodinný

Biografie (3)

Lane Davies (herec)

31.12.2014

Lane Hunt Davies se narodil jako třetí syn manželům Billovi a Emily Daviesovým v Daltonu, ve státě Georgia, má dva starší bratry, Bruce a George a jednoho mladšího, Whita.Již na škole studoval herectví a jevištní mluvu, bylo tedy více než jisté, že herectví je jeho osudem. Po škole cestoval s několika různými divadelními… (více)

Karl Maka (herec / producent / scenárista)

26.03.2014

Karl Maka se narodil 29. února roku 1944 v Čínském Taishanu. Je známým hongkongským hercem, producentem a režisérem. V roce 1958 se přestěhoval do Hong Kongu a v roce 1963 do Spojených států, kde v New Yorku studoval na titul inženýra a dokonce pracoval pro telefonní společnost. V roce 1973 se však přestěhoval zpátky do Hong… (více)

Noah Hathaway (herec)

29.03.2009

Noah Hathaway se narodil 13. Listopadu 1971 v Los Angeles rodičům Robertu Hathawayovi a Judy Ringlerové. Po otci je z jedné čtvrtiny indián, jeho předci pocházeli z kmene Mohykánů.Noah už jako dítě hrával v reklamách. Do povědomí se ovšem dostal až rolí v seriálu BATTLESTAR GALACTICA, kde coby šestiletý ztvárnil postavu chlapce… (více)

Reklama