Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Akční
  • Komedie
  • Dokumentární
  • Krimi

Recenze (15)

plakát

My děti ze stanice Zoo (2021) (seriál) 

Špatný, hodně špatný. Dozvěděl jsem se, že když má člověk heroinovej absťák, tak se stačí jednou vyblejt a pak už zase můžeš šťastně jezdit na koni.

plakát

Lupin (2021) (seriál) 

Strašné, hloupé, předvídatelné. Scenárista by se měl jít nafackovat. Takto hloupě napsaný příběh a dialogy jsem již dlouho neviděl

plakát

Milada (2017) 

Škoda takového tématu.

plakát

Prezident Blaník (2018) 

Nutno rozdělit na poloviny či třetiny a shlédnout každou zvlášť. Jinak budou vtipy v podstatě stále stejného charakteru nudit. Tomuto formátu sluší spíš standardních 10 - 15 minut.

plakát

What Happened, Miss Simone? (2015) 

Poměrně zdařilá odpověď na film Nina od Cynthia Mort. Ninu Simone vykresluje hlavně z pozice jejich blízkých - film produkovala její dcera. Možná je lehce patrná tendence některá negativa zpěvaččiny osobnosti zlehčovat.

plakát

Nina (2016) 

Nina je nenapodobitelná - možná se Zoe snažila, ale jako Nina rozhodně nevypadala, natož aby zpívala. Z kariéry zpěvačky si tento film bere jenom kontroverzi, čímž se stává poněkud bulvárním. Celé zpravování filmu je takové nijaké, nudné a povrchní se závěrečným trapným happy-endem - koncertem v Central Parku, který pravděpodobně asi ani nebyl. Film je prostě špatný.

plakát

The Weight of Chains (2010) 

No nevim, přijde mi to takové moorovsky neobjektivní. Kritický pohled je jedna věc, euroatlanitcký konspirační pohled věc druhá. Slobo spolu s Karadzicem a Mladicem jsou hodní, zatímco zbytek světa je zlý. Osobně dávám přednost sedmihodinovému dokumentu The Death of Yugoslavia od BCC.

plakát

Polski film (2012) 

Asi jsme se s filmem vzájemně minuli. Na pár dnů mi znechutil mé jinak oblíbené herce Lišku, Poláška a Daniela. Dík

plakát

Vozová Hradba (2011) (koncert) 

Záznam koncertu Daniela Landy, který zde zpívá/recituje ještě falešněji než na CD. Rádobyhluboké texty s národoveckou tématikou namlouvající blaženě poslouchajícímu publiku, kterak si před Žižkou s jeho vozovou hradbou sedla na zadek celá Evropa. Raná Landova tvorba (Valčík, Chcíply dobrý víly) je dobrá. Ta pozdní, „filozofická“ a národovecká, je bohužel podle mě spíš směšná.