Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Animovaný
  • Dokumentární

Recenze (70)

plakát

Anomalisa (2015) 

Depresia a schyzofrénia číha na každom kroku.

plakát

Ashby (2015) 

Pre mňa skvelé, možno tomu chýbal trošku akčnejší spád. Stále sa neprestávam diviť ako ma fascinujú tieto nezávislácke teeneagerské schýzy. A ich lásky.

plakát

Seriózní muž (2009) 

Milý a dobrosrdečný žid, ktorý je ale totálne priemerný, obyčajný a nezaujímavý lúzer a rad radom ho ničí úplne všetko, od rodiny, priateľov, práce, dokonca aj doktora a cirkevnej komunity.

plakát

Ségry (2015) 

Musím za 4. lebo sa opäť potvrdilo aby som sa nechával prekvapiť filmami a neodsudzoval. Z najväčšej plytkej klišé gýčoviny pre ženy v kríze stredného veku sa vykluk príjemný Project X pre štyridsiatnikov. Ak ma toto čaká o 20 rokov, tak sme na dobrej ceste. Z dialógov budete umierať smiechom.

plakát

Rukojmí (2015) 

Úvodná scéna, ktorá je pre mňa jedna z najlepších útekov z cely aké som videl, nás vtiahne do 24 hodinovej rýchlospádovej rukojemníckej drámy počas ktorej si feťáčka Ashley vytvorí akýsi vzťah so svojím väzniteľom Brianom. Sled udalostí nasledújucích hodín v jej byte vyústi v opätovné získanie svojej dcérky a vďaka nej budú zachránené mnohé ďaľšie životy. Scéna s pikom bola fakt crazy.

plakát

Birdman (2014) 

Dokonalá "jíííííízda"! Tento film ma neprestáva fascinovať ani po druhom zhliadnutí. Neopísateľná kamera, mesto ktoré milujem, Emma Stone... Kto nenavštívil Broadway, nepochopí :)

plakát

Sledování (1998) 

Flasbackový midfuck o zámene postáv, skvelo nastolená temná atmosféra londýnskych bytov a intímna kamera.

plakát

Carol (2015) 

Neurážlivý, avšak rutinný scenár v ktorom distinguovaná dáma obetuje dokoca aj starostlivosť o svojú mladú dcérku, ktorá pripadne jej alkoholickému otcovi len preto aby si mohla užívať s tichou nevinnou myškou, ktorá sa takpovediac stále hľadá. Resp. sa už našla a postupne odmieta svojích nápadníkov. Láska dvoch žien však nakoniec zvíťazí. Film si plynie svojím pomalším tempom v starom, no krásnom, vianočnom New York City. Veľké plus za kostými, moment ohúrenia sa však nekoná.

plakát

Good Dick (2008) 

Na prvý pohlaď sympatické dievča si žije uzavreté so svojími intímnymi traumami v Los Angelskom byte a najdotieravejší chlapec akého kedy film stvoril sa ju snaží získať.