Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Romantický
  • Animovaný

Obsahy (68)

A League of Nobleman

A League of Nobleman (2023) (seriál)

Zhang Ping a Lan Jue jsou sice velice rozdílní a při svém prvním setkání si zrovna nepadli do oka, ale osud je stejně svede dohromady, jen aby oba dva zjistili, že vyznávají stejné hodnoty. A nejen to. Sirotek Zhang Ping, který se připravuje na složení státní zkoušky a přes den prodává na ulici nudle, se velmi rád zabývá řešením různých záhad, je v společenské interakci poněkud neotesaný. Lan Jue je naproti tomu velice uhlazený politik, který se tajně snaží zjistit, co předcházelo smrti jeho otce. Na první pohled tak nemají nic společného, ale jen na první pohled.

Ando Lloyd~A.I. knows LOVE ?~

Ando Lloyd~A.I. knows LOVE ?~ (2013) (seriál)

Matsushima Reiji je geniální fyzik, který se zabývá červími dírami a chováním času a prostoru. Díky svému výzkumu je považován budoucností (zastupovanou androidy) za nebezpečného, obviněn z pozměnění historie a zabit. Další obětí pak má být jeho snoubenka Ando Asahi. Té je ale z budoucnosti na pomoc poslán android ARX II-13 s tváří jejího snoubence a s úkolem ochránit ji za každou cenu.

Aozora no Tamago

Aozora no Tamago (2012) (seriál)

Torii Shinichi je hikikomori. Pracuje z domova, rád vaří a se svým životem je celkem spokojený. Má jen pár známých a jediného přítele Sakakiho Tsukasu. Ten pracuje v pojišťovně a po práci vždy zaklepe na Toriiho dveře, aby s ním strávil skoro všechen svůj čas. Též se snaží svého přítele neustále tahat ven, kde potkávají obyčejně neobyčejné lidi, kterým Torii díky svému pozorování a Sakaki díky otevřenosti pomáhají pohnout se v životě dál.

BG: Šinpen keigonin - Season 2

BG: Šinpen keigonin - Season 2 (2020) (série)

Shimazaki Akira nesouhlasí s politikou společnosti, ve které pracuje a která se soustředí na ochranu jen mocných a významných VIP klientů. A protože vidí svůj cíl práce někde jinde, založí si vlastní agenturu. Jeho nenadálý odchod nesedí jeho bývalým spolupracovníkům z Hinode Security. Především Takanashi Masaya je velice podezřívavý a rozhodne se zjistit pravdu.

Being a Hero

Being a Hero (2022) (seriál)

Aby očistil jméno svého otce, kterého policie po jeho smrti označila za drogového dealera, vydává se Wu Zhen Feng (Xiao Chen) na vlastní pěst pátrat mezi drogové kartely. A na tři roky se po něm slehne zem. Když se znovu objeví, je Chen Yu (Yibo Wang), policista z protidrogového a jeho přítel z dětství, postaven před zásadní otázku. Je Wu Zhen Feng pořád tím stejným člověkem, kterého znal, nebo se z něj stal člen kartelu a tím pádem jeho nepřítel?

Checkmate

Checkmate (2022) (seriál)

Si Ti Yan (Yitian Hu) je velice schopný právník, který ale po posledním prohraném soudním sporu zjišťuje, že být nositelem práva v době, která si práva neváží, jej nijak netěší. Proto velice ochotně přijme nabídku svého bývalého učitele, aby s ním spolupracoval na blíže nespecifikované věci. Opouští proto Peking a jede vlakem do Charbinu. Vlakem, který není ničím jiným než Orient Expressem.

China Special Forces

China Special Forces (2022) (seriál)

Yan Po Yue (Yang Yang) je velice ambiciózní a schopný kadet, který se ve snaze dokázat otci i sobě své kvality přihlásí do vojenské akademie s cílem dostat se do jednoho z nejlepších komand v zemi. Čeká ho ale velice náročná cesta, protože jakožto silný individualista nezapadá do kolektivu a ani nedělá dobrý dojem na velitele. Bude tak muset mnohé skousnout, absolvovat nesčetné mise a především začít více spoléhat na své kolegy ve zbrani, protože jen tak si bude moct splnit svůj sen.

Chinese Pilot

Chinese Pilot (2019)

Natočeno podle skutečné události. Let č. A319 z Číny do Tibetu zpočátku vypadal zcela normálně. Jenže 40 minut po startu náhle praskne sklo v pilotní kabině. Celá posádka se tak musí vypořádat nejen s nedostatkem kyslíku a panikařícími cestujícími, ale i blížící se bouří.

Crush

Crush (2021) (seriál)

Sang Wu Yan (Peng Wan) jako univerzitní studentka tvrdě pracuje na svém snu působit v rádiu jako hlasatelka. Kromě toho je velkou fanynkou tajemného skladatele, který si říká Yi Jin a který odmítá jakkoliv vystupovat na veřejnosti. Díky povinné stáži ve speciální škole se Sang Wu Yan seznámí se slepým mladíkem jménem Su Nian Qin (Evan Lin). A byť jejich setkání není nejšťastnější, brzy si k sobě najdou cestu a zjistí, že toho mají společného mnohem více, než si původně mysleli.

Dear Doctor, I'm Coming for Soul

Dear Doctor, I'm Coming for Soul (2022) (seriál)

Dr. Prakam je doktor, který je velice oddaný své práci a pacientům. Bojuje o každý svěřený život. Proto jen nelibě nese, když nemocnici neustále navštěvuje smrťák, aby vyprovodil na další cestu duše zesnulých pacientů. Jeden životy zachraňuje a druhý jim je bere. Doktor a smrťák tak stojí na opačných stranách pomyslné barikády. Ti přeci nemohou mít nic společného. Nebo snad ano?

Dele

Dele (2018) (seriál)

Existují jakákoliv data, kterých se sami nedokážete zbavit, ale za žádnou cenu nechcete, aby po vaší smrti padly do cizích rukou? Využijte proto služeb společnosti dele.LIFE. Mashiba Yutaro ověří vaši smrt a Sakagami Keiji poté vymaže veškeré soubory, které mu svěříte.

Delicious Gakuin

Delicious Gakuin (2007) (seriál)

Trojice středoškoláků byla unesena a přinucena studovat v elitní kuchařské škole. I přes jejich snahu se jim ze školy nepodařilo utéci. Pokud chtějí školu ukončit, musí se stát kuchařskými mistry a porazit své učitele.

Džuken no Šinderera

Džuken no Šinderera (2016) (seriál)

K tomu, aby se člověk něco naučil, se nejprve musí umět učit. O tom se sama přesvědčí středoškolačka Endo Maki, která nejvíce ze všeho chce úspěšně ukončit střední školu, aby si mohla najít konečně pořádnou práci, a mohla se tak osvobodit od své matky a života nikdy nekončících brigád. Osud jí do cesty přivede učitele z přípravných kurzů na univerzitu, který před ní předestře jinou budoucnost - studium na prestižní univerzitě.

Džunkjódžú Takacuki Akira no suisacu - Season 1

Džunkjódžú Takacuki Akira no suisacu - Season 1 (2021) (série)

Fukamachi Naoya (Júta Džingúdži) se jako kluk kvůli nemoci nemohl účastnit festivalu, na který se tak těšil. Když se ale pozdě v noci probudí, tak zjistí, že festival ještě trvá. Proplíží se proto ven, aby se na něj zblízka podíval. Až pozdě zjistí, že se účastní setkání, na které nebyl pozván. Jako trest si z osudné noci odnese schopnost rozpoznat lidské lži, což mu přinese jen osamělý život bez přátel a rodiny. Situace se ale změní v okamžiku, kdy se na univerzitě potká s profesorem zajímajícím se o lidovou kulturu a vše tajemné a nadpřirozené. Jak se zdá Takatsuki Akira (Kei Ino'o) se o Fukamachiho velice zajímá, sám totiž též skrývá nejedno tajemství.

Džunkjódžú Takacuki Akira no suisacu - Season 2

Džunkjódžú Takacuki Akira no suisacu - Season 2 (2021) (série)

Fukamachi Naoya a Takatsuki Akira se znají již rok. Stále se zabývají různými záhadami a důvěřují si natolik, že sdílejí i svá tajemství z dětství. Momentálně se věnují sériím pohřešování, které by mohly mít spojitost s Takatsukiho minulostí a mohly by tak přinést dlouho hledané odpovědi.

Enigma

Enigma (2023) (seriál)

Studovat na téhle škole je vážně těžké, s tím by Fa (Prim Chanikarn Tangkabodee), jedna z nejlepší studentek, mohla jen a jen souhlasit. Její spolužačky jsou unavené, přetažené a vystresované. Každá chce podat nejlepší výsledek, a tak se není co divit, že se občas stane nějaká nehoda. To, co se ale teď děje, je ale už trochu divné, stejně jako nově příchozí učitel Ajin (Metawin Opas-Iamkajorn). A to by nebyla Fa, aby se nesnažila věcem přijít na kloub.

Flight to You

Flight to You (2022) (seriál)

Cheng Xiao (Songyun Tan) už chybí jen krůček k tomu, aby se jí splnil sen a on se stala pilotkou. Letecká společnost, pro kterou pracuje, se ale rozhodne její oddělení zrušit a osazenstvo přesunout. Ona sama tak bude muset za svůj sen ještě hodně bojovat. Platí to o to víc, když dostane velice přísného instruktora, který má o pilování jasnou představu. Představu, kterou Cheng Xiao bohužel nesplňuje.

Forever Love

Forever Love (2023) (seriál)

Lin Xin Tong má vše, co si jen dívka může přát. Je bohatá, má milujícího otce, nejlepší přítelkyni a oddaného snoubence. Když se její život náhle otočí vzhůru nohama, tak najednou zjistí, že nic není takové, jak si myslela, a pokud si chce najít v životě své místo, musí se postavit na vlastní nohy a zjistit, komu na ní opravdu záleží a kdo ji jen využívá.

Gekidžóban Mozu

Gekidžóban Mozu (2015)

Děj filmu se odehrává šest měsíců poté, co inspektor Kuraki zjistil pravdu o smrti své ženy. Inspektor sice stále ještě pracuje pro policejní oddělení Veřejné bezpečnosti, ale již jen ze setrvačnosti. To Osugi od policie odešel a dal se na dráhu soukromého detektiva. Útok teroristů související s Penamskou republikou jim dá najevo, že ne všechny jejich záležitosti již byly vyřešeny. O slovo se totiž přihlásil sám Dharma.

Geombeobnamnyeo - Season 1

Geombeobnamnyeo - Season 1 (2018) (série)

K dopadení pachatelů zločinů je ustaven vyšetřovací tým zahrnující členy forenzního týmu, policie a prokuratury. Baek Beom (Jae-yeong Jeong) je brilantním forenzním lékařem, jen s lidmi moc dobře nevychází. Eun Sol (Yoo-mi Jeong) teprve jako prokurátorka začíná, a byť je z bohaté rodiny, snaží si sama najít vlastní cestu a u případů volí lidský přístup. I přes rozdílné povahové vlastnosti jsou lékař a prokurátorka členy jednoho týmu a z důvodu vyšetřování musí táhnout za jeden provaz.

Reklama