Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Horor
  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Thriller

Recenze (183)

plakát

Addamsova rodina (1991) 

Jeden čas jeem na tohle mohla koukat pořád dokola. Teď jsem viděla Adamsovi snad po 10 letech a pořád mě to baví.

plakát

All Girls Weekend (2016) 

Asi do poloviny je to neskutečná nudaaaaa, a pak se holky ztratí v lese a začne to trochu nabírat na otáčkách. Asi jsem měla vypnutej mozek :-) nebo nejsem tak vnímavá, ale až do konce jsem netušila, jak to vlastně dopadne. A? Dopadlo to. Nakonec líp než jsem čekala.

plakát

Anděl Páně (2005) 

Kdysi jsem na tom byla v kině a super. Jakože nemám podobný pohádky zrovna dvakrát ráda, tak tohle je jedna z těch lepších :-)

plakát

Annabelle (2014) 

Bojím. Bojím. Jako vážně jsem se docela bála. Tenhle typ hororu nemám ráda. Snesu skoro cokoli - krev, upíry, krvežíznivý zvířata, šílený vrahy... Ale tohle??!! Několik probděných nocí mi stačilo.. Díky, znovu už nikdy. Navíc jsem někde četla, že je to natočeno podle skutečných událostí :-O.

plakát

Blair Witch: 20 let poté (2016) 

Na mě až moc rozvrklaná kamera a moc řevu, což mi víc než strašidelný připadá nepřehedný.

plakát

Bod zlomu (2015) 

Adrenalin, akce, krásná příroda... Nikdy jsem neviděla "originál" film s Patrickem a Keanu, takže nemůžu porovnat, ale za mě dobrý.

plakát

Brazilský masakr (2006) 

Poslední dobou nemůžu narazit na dobrej survival horor a tohle bohužel není výjimka. On to není až zase tak špatnej horůrek, a klidně bych mu dala i lepší hodnocení, ale chybí mu dynamika, drajv, prostě to, co by měl správnej film mít, aby diváka bavilo od začátku do konce koukat a fandit chudákům co pobíhaj po džungli a ne aby člověk jen seděl a čekal, co z toho bude.

plakát

Carrie (2013) 

Asi 80% filmu je takový triller-dráma o běžných problémech na střední. Až bych řekla, že začátek byla taková rádoby teen-komedie, která bude zaručeně končit hepyjendem. Ale nenechte se mýlit. Asi v polovině se začnou dít podivný věci a napětí se krásně stupňuje až do konce. Tohle je už několikátej film s Chloe v hlavní roli, se ktrým jsem byla víc než spokojená. Ta holka má prostě talent. A pak samozřejmě Julianne, to je taková sázka na jistotu. Ta prostě na takovýhle role pasuje.

plakát

Colombiana (2011) 

Super akčňák s krásnou Zoe Saldana v hlavní roli.