Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Horor
  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Thriller

Recenze (183)

plakát

Jezero 6 (2018) 

Film měl všechno... děsivou atmosféru opuštěné zátoky, přerostlý krokodýly, docela sympatický herce, ale nenašel se nikdo, kdo by to celý vzal, využil a natočil konečně dobrej film o krokodýlech. Škoda :-(

plakát

Karavan smrti (2018) 

Upřímně nechápu lidi, kteří bydlí v karavanu. Připadá mi to zvláštní. Možná je to tím, že jsem nikdy v žádném karavanu nebyla. A po shlédnutí tohoto filmu už asi ani o návštěvu nějakého karavanu nestojím.

plakát

Loupež ve velkém stylu (2017) 

Povedená komedie o třech obyčejnejch důchodcích, kteří se rozhodnou vyloupit banku. Celý to bylo tak dokonale poskládaný a věrohodně zahraný, že jsem na to koukala celou dobu s otevřenou pusou a když to po 96 minutách skončilo, tak jsem si říkala PROČ???

plakát

Mlha (2017) (seriál) 

Horůrkovej seriál, to je moje. Tohle teda nebylo zase až tak strašidelný, ale bavil mě děj, postavy a jejich přiblblý příběhy.

plakát

Modlitba lovce (2017) 

Je to takovej ten tisíckrát omletej scénář typu Nájemný vrazi nebo Kurýr. A nutno dodat, že tenhle počin je oproti konkurenci dost nepovedeně zpracován a chvílema mě tak nudil, že s odstupem pár dní od shlédnutí si téměř nepamatuju o čem to bylo.

plakát

Mumie (2017) 

Přišlo mi to jako dosti nepovdená parodie na Mumii z roku 1999. Podobný filmy mám docela ráda, tak jsem si i po dost blbym začátku řekla, že tomu dám šanci. To byl ale dost pitomej nápad. Bylo to celkově takový moc překombinovaný, všechno co se u takovejch filmů čeká to asi mělo, ale přesto mi přišlo, že tomu něco chybí. Chyběla tomu pořádná akce, napětí a drajv. No a když tomu tolik věcí chybí, tak už to ani Tom ani Russel prostě zachránit nemohli...

plakát

Naked (2017) 

Taková prima oddechová komedie, která zabije čas když nevíte co dělat. Chlapík se dokola a dokola probouzí nahý ve výtahu a snaží se dostat na svou svatbu, ale vždy se probudí zase nahý ve výtahu. Nejprve to bylo vtipný, ale čím častěji se vracel do výtahu, tím víc mě to nudilo a zdálo se mi to už ohrané, ale dokoukala jsem to do konce a jsem ráda že už se konečně vzali :-)

plakát

Všechno nejhorší (2017) 

Tak asi takhle: Horor, Mysteriózní, Triller... to určitě není popisek k tomuhle filmu, tudíž, kdo očekává 96 minut strachu a hrůzy jako já, tak bude dost zklamanej. Jinak to není zaee tak špatnej film. Sympatičtí herci, docela dobrej děj, je to celý takový hezky poskládaný. Ale prostě to není horor, le spíš teenagerská romantická komedie.

plakát

All Girls Weekend (2016) 

Asi do poloviny je to neskutečná nudaaaaa, a pak se holky ztratí v lese a začne to trochu nabírat na otáčkách. Asi jsem měla vypnutej mozek :-) nebo nejsem tak vnímavá, ale až do konce jsem netušila, jak to vlastně dopadne. A? Dopadlo to. Nakonec líp než jsem čekala.