Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Horor
  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Thriller

Recenze (183)

plakát

Mumie (2017) 

Přišlo mi to jako dosti nepovdená parodie na Mumii z roku 1999. Podobný filmy mám docela ráda, tak jsem si i po dost blbym začátku řekla, že tomu dám šanci. To byl ale dost pitomej nápad. Bylo to celkově takový moc překombinovaný, všechno co se u takovejch filmů čeká to asi mělo, ale přesto mi přišlo, že tomu něco chybí. Chyběla tomu pořádná akce, napětí a drajv. No a když tomu tolik věcí chybí, tak už to ani Tom ani Russel prostě zachránit nemohli...

plakát

Truth or Dare (2012) 

Noooo, tak to nebylo vůbec špatný. Naopak jsem byla víc než spokojená. Film má nápad, je dobře natočenej, herci sice neznámí, ale výkony bravůrní no a ještě k tomu všemu je po celou dobu divák držen v napětí a nejistotě, jak to všechno dopadne. U hororů podobnýho ražení je běžnej takovej nic moc konec, ale tady je to zvládnutý na jedničku. Teda vlastně na pětku - pět hvězd.

plakát

Návrh (2009) 

Tenhle film jsem viděla před x-lety a tenkrát mi připadal jakože docela dobrej. A dheska jsem na něj náhodou narazila zas a zdá se mi ještě lepší než předtím. Příjemně se na to kouká, Sandra je sympaťanda a Ryan fešák. No a co víc chtít. Sice je už dopředu jasný jak to dopadne, ale to je u tohohle typu filmu normální.

plakát

V hledáčku střelce (2014) 

Dokonalej, trochu nenápadně vyhlížející, film o zbohatlíkovi, kterej v podání Douglase působí ještě víc zazobaně. No a tenhle zbohatlík se rozhodne, že by si rád zalovil v Mohavský poušti, která je teda mimochodem úplně úžasně natočená. No a jak si tak chodí s průvodcem pouští, tak bum a zastřelí nějakýho pobudu, co je ale kámoš průvodce. Průvodce jako dobrej člověk chce všechno nahlásit, ale zbohatlík neeee. No a tak se rozjíždí boj o život. Dokonalej film!

plakát

Nanga Parbat (2010) 

Vzhledem k tomu, že je to německý film, tak jsem nečekala buh ví jakej zázrak, ale nakonec jsem byla mile překvapená. Je to dost povedeně natočený a celej film doprovází záběry na Himálaje a dobrej hudební podtext. Je dobře, žeje film natočen podle skutečných událostí, protože to aspoň nepřetejká přehnanejma scénama a není to celý takový přeumělkovaný. Celkově mám podobný filmy ráda a původně jsem chtěla dát 5 hvětd, ale konec mohl být trochu líp udělanej. Jsou takový ty filmy u kterejch si říkáte že to muselo bejt fakt hrozný a ukápne vám slza (nebo třeba hroomada slz) a pak jsou filmy jako Nanga Parbat, který když skončej, tak si říkáte "Dobrý, a to je všechno?"

plakát

Prometheus (2012) 

Tohle je tak brilantně natočenej film, že to nepotřebuje žádnej další komentář.

plakát

Ďábel (2010) 

To se takhle sejde podvodník, lhářka, zlodějka a rvač v jednom výtahu, no a jak si tak jedou, tak se zaseknou. A z pohodovýho dne je rázem děs. Čím dýl jsou uvězněni vysoko nad zemí, tím víc narůstá napětí, strach a podezřívavost. A když už není komu věřit, tak pak teprve začíná to nejlepší.

plakát

Silent Hill (2006) 

První polovina je naprosto ddchberoucí a dokonale děsivej horor, plnej mlhy, strachu a dokonalý hudby. Druhá polovina je dosti zmatená běhačka po interiérech čehosi, co se nedá dost dobře popsat, protože je všude tma. No a dohromady je to takovej mišmaš. Jde tam vlastně o to, že máma s holkou jedou do městečka Silent Hill, kde se vybourají a holčička se ztratí. Matka ji proto hledá všude kde se dá a pomáhá jí v tom docela svérázná policajtka. No a jak hledají, tak rozkrývají tajemství městečka, který není zase až tak moc opuštěný, jak by se mohlo zdát.

plakát

Evoluce (2001) 

Tenhle film a příšerky z vesmíru mě bavili tak, že prostě nešlo dát míň hvězd.

plakát

Addamsova rodina (1991) 

Jeden čas jeem na tohle mohla koukat pořád dokola. Teď jsem viděla Adamsovi snad po 10 letech a pořád mě to baví.